lauantai 30. joulukuuta 2017

Vuoden 2017 matkojen yhteenveto ja Onnea vuodelle 2018!


Kiitos kaikille blogini lukijoille ja Facebook-sivun tykkääjille tästä vuodesta! Olette olleet upeasti mukana matkassani, olen saanut kivoja kommenttejakin. Blogia aloittaessani en todellakaan osannut kuvitella, että se menestyisi näin hyvin.

Matkavuoteni kohokohta oli Cp-lehden lukijamatka Teneriffalle 4.3.-11.3.2017. Ilmat suosivat, kaikki meni hyvin ja sain uusia tuttaviakin. Kauan odottamani retki Teide-tulivuorelle toteutui myös ja näin rippipappiani pitkästa aikaa.


Matkaporukan kanssa on vaihdettu WhatsApp- viestejä, soiteltu ja tavattukin muutaman kerran. Kiitos vielä kerran heille ja Sannalle ihanasta matkasta!

Viikonloppu Köpiksessä oli oikein kiva, ja Tukholman opintomatka myös, jos ei lasketa majoituksen haasteita! Ilmat oli Köpiksessä sen verran kylmät, että seuraavaksi menen sinne kesällä.


En ole tehnyt vielä matkavarauksia ensi vuodelle, mutta odotan kovasti Palmuaseman risteilyä alkuvuodelle 2019. Thaimaan Hua Hinin reissu kahdeksi viikoksi esteettömästi maksaa varmaan n. 2000 e /henkilö, joten se siirtyy ehkä vuodelle 2020. Turkin matkoja sensijaan saa usein halvalla, olisiko seuraavaksi Alanian vuoro? Riippuu tietysti siitäkin, mitä ideoita matkamessuilta löytyy..

Kiitos kaikille tästä vuodesta ja erityiskiitos Tuulalle. Olet aina lähdössä innokkaasti reissuun ja ymmärrät myös kaukomatkahaaveitani. Sinun avullasi olen toteuttanut monia matkaunelmiani.
Ja meillä on vielä monta matkaa edessä, uskon sen.Lisään tähän muistoksi kuvan maaliskuun 2017 Teneriffan matkan drinkkikilpailusta.


Joka tapauksissa toivotan kaikille ystäville, tutuilleni ja blogini lukijoille oikein ihanaa matkailuvuotta 2018! Uskaltakaa toteuttaa unelmianne ja menkää sinne, mihin oikeasti haluatte mennä! Ei kannata aina valita matkakohdetta pelkästään lyhimmän lennon perusteella.

Tottakai täytyy tuntea oma kroppansa ja jaksamisensa, mutta joskus on myös hyvä vähän haastaa itseään. Ja kuten äitini sisko ja myös yksi kummitädeistäni viisasti sanoo: - Ei sitä oikein mihinkään pääse, jos ei ole valmis näkemään vaivaa. Näin se on!


Ei kommentteja: