sunnuntai 19. maaliskuuta 2017

Teneriffan tunnelmia 2





Saavuttuamme Mar Y Soliin huoneessa odotti ihana hedelmäkori. Muiden huoneessa ei kuulemma sellaista ollutkaan. Mistä lie ilmestynyt, en ollut tilannut sitä. Olin ollut samassa hotellissa aikaisemminkin, ehkä he olivat halunneet muistaa minua. Mikäs siinä, kori oli upea! Jokin tervetulolahja asiakkaalle onkin paikallaan. Se tuo aina hyvän mielen. Korissa oli ainakin päärynöitä, kiivejä, banaaneja ja mandariineja, omenoitakin. Hedelmiä oli niin paljon, etten jaksanut syödä kaikkia viikon aikana.






Valitettavasti tämänkertainen huoneemme oli hiukan ahtaampi kuin viimeksi. Invavessan ja ulko-oven välinen kulma oli aika pieni. Sinne piti myös mennä  sokkeloista reittiä.
No, mitä pienistä. Majoittautumisen jälkeen olikin jo päivällisen aika.

Päivällisellä oli runsaasti eri ruokalajeja, laadussa oli parantamisen varaa. Ruokalan viihtyvyyteenkin olisi voinut panostaa esim. valojen himmennyksellä ja kynttilöillä. Nyt siitä tuli mieleen kouluruokala.











Ruoan jälkeen oli karaokea. Lauloin innokkaasti kolme laulua. Jokaisen laulun jälkeen hotelli tarjosi   valkoviinilasillisen.


 Sunnuntain markkinoista en välittänyt tungoksen vuoksi, mutta uinti oli ihanaa 32-asteisessa vedessä.










3 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Ihanaa kun pidät mahoton reissaaja blogiasi. Jo lukemattomat ihmiset saavat säännöllisesti nauttia mahtavista tarinoistasi ja inspiroitua itsekin toteuttamaan unelmiaan.

Mahoton reissaaja kirjoitti...

Kiitos ihana Jani! On ihanaa kirjottaa intohimostaan, samalla pääsee itekin muistelemaan matkaa ja elää sitä uudelleen.

Mahoton reissaaja kirjoitti...

Sitä toivon itsekin.