perjantai 31. maaliskuuta 2017

Teneriffa osa 4: Retki Teidelle




Moikka!





Rantafiilistelyjen ja cocktailkurssin jälkeen on aika palata tämänkertaisen Teneriffan-reissuni alkuun.  Mainitsin jo viime jutussa, että Teneriffalla on rantojen lisäksi myös upeita retkikohteita. Ainakin yksi ryhmästämme kysyi niistä jo lentokentällä. - Päästäänköhän me sinne Teidelle? Sama retki kiinnosti myös itseäni. Se oli pari vuotta sitten jäänyt tekemättä rahapulan vuoksi.


Olin jo ennen tätä reissua miettinyt, että menen, jos tilaisuus tulee. Tiistaina tai keskiviikkona Sanna kysyi, lähtisinkö? Vastasin kyllä. Retken hinta oli 43 e minulta ja sama hinta meni myös Tuulalta.
Kallis paukku, mutta päätin mennä. Olin nähnyt upeita kuviakin, tiesin retken olevan hintansa väärti.


Ystäväni ja tuttavatkin olivat kehuneet. Monet varoittelivat viileydestä, laitoin pitkähihaisen ja farkut. Ne tulivat tarpeeseen, suosittelen muillekin! Matka Mar Y solista Teidelle kesti puolitoista tuntia.  Mutkaista vuoristotietä piti ajaa hitaasti. Maisemat perillä olivat upeita! Teiden kiertelyyn esteettömästi oli tehty aika lyhyt esteetön reitti. Reitiltä näki hyvin Teiden maisemia. Retkeen sisältyi kahvi - ja lounastauot. Ruoka oli keskinkertaista ja kallista! Olen syönyt parempaakin.



Teiden retken jälkeen menimme illalliselle ja ihastelimme uima-allasta iltavalaistuksessa.






















2 kommenttia:

Janni / Lentopelko kirjoitti...

Tuo Teide on kuulemma upea paikka! Sisko on siellä käynyt ja kehui kyllä kovasti.

Mahoton reissaaja kirjoitti...


Kiitos kommentasi! Onhan se, upeet maisemat, ihan huikeeta! Mene ihmeessä, ota lämmintä vaatetta mukaan, siellä voi olla viileetä.