keskiviikko 15. maaliskuuta 2017

Teneriffan tunnelmia 1

Lauantaina 4.3. olin lentokentällä kl 8.40. Jo taksimatkalla oli ihanan innokas ja odottava tunnelma. Nostin ensin automaatista rahaa, pakollisten kuvioiden jälkeen menin kahvilaan haukkaamaan jotain ennen lentoa ja näin iloisen porukkamme. Kaikki odottivat matkaa innoissaan. Jotkut keskustelivat   lääkkeistä ja vammaisuuteen liittyvistä asioista. Itseäni tämä aihe ei nyt kiinnostanut. Olin lomalla enkä kuntoutuksessa.Henkilön Helena Maria Arvio kuva.
Henkilön Helena Maria Arvio kuva.
 En muutenkaan halunnut heti puhua ventovieraille noin henkilökohtaisia asioita. Menin Tuulan kanssa kauppaan.

Kauaa emme ehtineet kaupassa olla, kun minut jo otettiin koneeseen. Ei ollut lakkopäivä. Tuula istui yhtä riviä taaempana kuin minä. Ostin muffinssin ja kokiksen. Ruoaksi olisin voinut ostaa vaikkapa lihapullat. Tiesin kuitenkin, että ne olivat einespullia ja oletin niiden olevan mauttomia. Tuula vahvisti oletukseni. Muffinssini oli ihanan suklainen, iso ja mehevä.


Syötyäni aloin hiukan pitkästyä ja Tuula antoi uuden Avotakan. Se olikin sopivaa matkaluettavaa kauniine kuvineen. Kaipasin kuitenkin kaukolentojen viihdejärjestelmää. Kuudessa ja puolessa tunnissa ehtii hyvin kuunnella musiikkia tai katsoa ainakin kolme elokuvaa.
Vihdoin pitkä lento kuitenkin päättyi. En mahtunut muitten kanssa samaan bussiin, joten tulin hotellille omalla bussilla.

 Bussia odottaessani otin jo alkulämpöä, sää oli ihana. Loma oli alkanut.

 Henkilön Helena Maria Arvio kuva.Ei kommentteja: