maanantai 3. huhtikuuta 2017

Valmistujaismatkan suunnittelua..Moi! Ihanien Teneriffa-muistojen lisäksi seuraava matkakin polttelee jo mielessä.
Yritän valmistua jouluna tai viimeistään huhtikuussa 2018.
Valmistujaislahjat aion pyytää rahana ja lähden tietysti reissuun. Muistatte varmaan Thaimaa-kuumeeni aikaisemmista jutuistani.

https://mahotonreissaaja.blogspot.fi/search?q=thaimaa-kuume

Niimpä kysyin noin viikko sitten tarjousta Hua Hiniin, Matka-agenttien esteettömään kohteeseen, jota myös Palmuasemalla on kovasti kehuttu. Tarkoitukseni oli lähteä 29.12 ja viipyä 12 päivää tai kaksi viikkoa. Harmikseni kaikki Matka-agenttien esteettömät Thaimaan kohteet ovat jo silloin täynnä.
Tammikuun puolivälissä olisi ollut tilaa, mutta sitten sain idean yhdistetystä 35 v- ja valmistujaismatkasta huhtikuussa 2018.

Haasteellinen fakta  tässä on nyt se, että huhti- ja toukokuu ovat Thaimaassa vuoden kuumimmat kuukaudet. Lämpötila voi nousta lähelle neljäkymmentä, ehkä ylikin joka päivä. Se on mielestäni jo vähän liian kuuma, joten Hua Hinin reissu siirtyy varmaan tuonnemmaksi.

Valmistujaismatkan kohde on siis vielä auki. Yksi vaihtoehto olisi joku Aasian-risteily, mutta Aasian-kohteiden esteettömyys mietityttää. Tai Firenze, Karibian-risteily, Seattle, Barcelona, Nizza..

 Tässä vielä muutama kiva matkakuva haaveilua varten!


Ei kommentteja: