sunnuntai 30. huhtikuuta 2017

Synttäriristeily Tukholmaan..

Moikka!


Ihan ensiksi kiitän kaikkia lukijoitani! Olette minulle tärkeitä. Tässä blogissa on nyt yhteensä lähes 14 000 käyntiä, huikea määrä!Ilman teitä se ei olisi onnistunut, kiitos kaikille ja hyvää vappua!

           Mutta nyt palataan viimeviikkoiseen synttäriristeilyyn, jolla olin 20-22.4. Laivana oli Viking Gabriella. Reissuun lähti neljän hengen kaveriporukka + avustajani Soile.
Mietin jo tammikuussa, että olisi kiva lähteä myös synttäriä viettään johonkin reissuun. Pitkään mtkaan ei nyt ollut varaa, joten valitsin risteilyn.
Kävin läpi kaikki Tallink Siljan ja Vikingin laivojen esiintyjät ja ohjelmat 20- 21.4. Huomasin, että Gabriella olisi Suvi Teräsniskän keikka juuri tuona päivänä. Valinta oli siis hyvin selkeä.
           

           Keikka oli juuri niin hyvä kuin odotinkin. Valitettavasti merisää ei ollut kovin hyvä, tuuli puhalsi  13-15 metriä sekunnissa, ja laiva keinui tosi paljon. Eniten keinutus häiritsi siirtymistilanteita Turnerilla, välillä vähän jännittikin. Risteily noilla ilmoilla on varmasti haastavaa kaikille, mutta vielä hankalampaa se on niille, joiden tasapaino ei ole normaali. Silloin täytyy vaan yrittää rauhoittua. Onneksi Soile on kokenut avustaja. Jos olisin tiennyt myrskytuulesta aiemmin, olisin ehkä valinnut päiväristeilyn ja mennyt yöksi kotiin. Toisaalta, eipä merisäästäkään aina tiedä, ennusteet ovat suuntaa antavia ja invahyttien rajallisen määrän vuoksi ne on varattava ennakkoon. keikka ja laivan ravintolan herkulliset hampurilaiset kuitenkin pelastivat illan. Hytissä minua
odotti Suvi Teräsniskan fanikortti, jossa oli onnittelut. Kiva yllätys sekin! Ja aamulla laiva ei keinunut, koska se oli Tukholman satamassa.
Seuraavana päivänä Tukholmassa ilma oli keväisempi kuin Suomessa, mutta aika vaihteleva. Välillä aurinko lämmitti ja välillä tuuli kovasti.
Kävimme Södermalmin ruokakaupoissa piipahtamassa. Maria ja Jenna ostivat illaksi evästä laivalle.
Tukholman kiertelyn jälkeen menin kaakaolle ja suklaaleivokselle.

Lisää kuvateksti

Risteilyn jälkeen otimme kaverikuvan. Jos sää olisi ollut lämpimämpi, olisimme menneet ulkokannelle. Haastavasta säästä huolimatta risteily oli onnistunut.


Ei kommentteja: