tiistai 2. toukokuuta 2017

Matkasuunnitelmia talveksi..


Moikka!

Kuten kuukausi sitten kerroin Valmistujaismatkan suunnittelua -tekstissäni, Thaimaan reissu lykkääntyi täyteen varattujen hotellien vuoksi.

https://mahotonreissaaja.blogspot.fi/2017/04/valmistujaismatkan-suunnittelua.html

Matkatoimistosta ehdotettiin muita ajankohtia, joulukuun alkua tai tammikuun puoliväliä. Kumpikaan näistä ajankohdista ei nyt oikein käy, koska joulukuussa minulla saattaa olla vielä kouluhommia ja tammikuun puolivälin jälkeen on matkamessut. Sinne haluan mennä, messuista on tullut minulle jo traditio.

Aloin miettimään  lämpimiä talvikohteita, ja mieleeni tuli heti muut Kanariansaaret. Tiesin, että esimerkiksi  Gran Canaria ja Fuerteventura löytyvät Matka-agenttien esteettömien kohteiden listalta.
Teneriffa on ihana, silti kaipaan nyt jotain uutta.  Gran Canaria olisi hyvä myös siksikin, että sinne on samanpituinen lentomatka kuin Teneriffalle.

Toisaalta Sanna on järkkäämässä Palmuaseman Karibian-risteilyä joko ens keväälle tai syksylle.. Tietysti voisin säästää rahat siihenkin.. Toisaalta olis ihanaa päästä jo marraskuussa johonkin lämpimään puoleksitoista viikoksi! Saapa nähdä, miten käy! Jos rahatilanteeni olisi parempi,lähtisin keväiselle kaupunkilomalle vaikkapa Köpikseen, Firenzeen tai Tukholmaan!

2 kommenttia:

Tiiajohanna kirjoitti...

Norja on myös ihana lomakohde,esim.Oslo ja etelämmäs..jos haluu lämpimään.Siellä ruskettuukin mukavasti.Mukavia ihmisiä.Kokemusta löytyy.Jos norjaksi ei osaa keskustella,osaavat meljosen hyvin englantia.

Mahoton reissaaja kirjoitti...


Varmasti ois joo upeeta, pistetään harkintaan! Kiitos vinkistä!