torstai 11. toukokuuta 2017

Karibialle 2018 ja ajatus blogiristeilystä


Moikka!

Aikaisemmin mainitsinkin jo tulossa olevan Palmuaseman-Karibian -risteilyn. Muutama tuttavanikin on jo kysellyt siitä ja sen ajankohdasta. Itsekin odotan sitä innolla. Koska Välimeren-risteily Jewel of the Seasilla ei mennyt ihan putkeen, ajatus uudesta risteilystä ei heti innostanut.

Osa risteilyreittimme kohteista oli hankalia esteettömyyden näkökulmasta, laivan siivouskärryt olivat usein tiellä jne. Sanna houkutteli kuitenkin lähtemään Palmuaseman lukijoiden risteilylle, sai ylipuhuttua. Luultavasti risteily tulee olemaan uudemmalla laivalla ja luotan siihen, että matkanjärjestänä Sanna tarkistaa kohteiden esteettömyyden.

Oasis of the seasJotain yllätyksiähän voi tietysti tulla. Jos asiat menevät pieleen, Sanna tekee parhaansa niiden korjaamiseksi eikä selittele tyyliin: - Oishan sun pitäny tää tietää/selvittää, ei oo mun moka jne.
Tietysti on mukavaa nähdä myös muita Palmuaseman lukijoita.

Risteilyistä puheenolleen, haluaisitteko lähteä kanssani Tukholmaan tai Tallinnaan Mahottoman reissaajan lukijaristeilylle? Minusta se olisi hauskaa. Jos vähintään 15 Facebook-sivuni tykkääjää pitää ajatuksesta, harkitsen asiaa. Laivana voisi olla esimerkiksi Silja Serenade tai Viking Grace. Risteilyn ajankohta voisi olla loppusyksystä tai alkuvuodesta.Ei kommentteja: