maanantai 29. toukokuuta 2017

Alkuviikon matkahaaveilua


Moi! Liityin Facebookissa olevaan Thaimaan- ystävät ryhmään noin puolitoista kuukautta sitten.
Thaimaa-kuume on taas nousussa. Ryhmässä kehuttiin Hua Hiniä kovasti.  Kuulemma hyvä paikka ensikertalaiselle, rauhallinenkin.Haluaisin nauttia lämmöstä, hyvästä ruoasta ja nähdä norsuja. Ja tietysti uin paljon.

Ensin lähden kuitenkin Palmuaseman Karibian-risteilylle, joten Hua Hiniin menen aikaisintaan loppuvuodesta 2018. Aion lainata kirjastosta Mondon Thaimaa-oppaan ja katsoa siitä vinkkejä. Ja kun ystäväni Maria palaa Ruotsista, kysyn tietysti vinkkejä häneltäkin.

Haluaisin nyt kovasti lähteä syyskuussa myös kaupunkilomalle Kööpenhaminaan, kun luin Mondon opasta. Voileivät ja rento oleskelu kiinnostavat, kuten myös Juha Vainion laulussa mainittu Nyhaven. Kappaleen nimi on Ei ole Kööpenhamina kuin ennen. Siinä Juha muistelee nuoruutensa Köpiksen reissua. Juha vainion Lentoemäntä niminen kappale taas kertoo matkasta Bangkokiin. Kuuntelemisen arvoisia molemmat.

https://www.youtube.com/watch?v=4rB-9w


https://www.youtube.com/watch?v=dC08R7VoQEwHyvät lukijat, kuulisin nyt mielelläni myö teidän matkahaaveitanne. Kommentoikaa joko tänne blogin kommenttiboksiin tai Mahoton reissaaja-facebook-sivuille. Muutenkin kaikki palaute blogiin littyen on tervetullutta, kysykää ihmeessä ja kertokaa toiveita!

Ei kommentteja: