lauantai 3. kesäkuuta 2017

Kesän avaus -Grilli-ilta Yhdysvaltain suurlähetystössä


Tapahtuma järjestettiin Yhdysvaltain suurlähetystössä torstaina 1.6. Sain tiedon bloggaajakaverini Ullan Facebook-sivuilta. Järjestäjinä olivat Suomi-Amerikka-yhdistysten liitto ja Nuorten Amerikka-verkosto NAME.  Tarjolla oli teeman mukaisesti hampurilaisia lisukkeineen, brownies-suklaaleivoksia ja mansikoita. Suurlähetystöön tullessa turvatarkastukset oli yhtä tarkat kuin lentokentillä. Olo oli vähän samanlainen kuin ulkomaille mentäessä. Myös reppuni tarkastettiin ja puhelinkin piti ensin antaa hetkeksi työntekijälle. Olin saanut etukäteen ohjeet, että henkilötodistus näytettävä sisälle mennessä. Puhelimen sai ottaa mukaan, mutta ei tietokonetta eikä muutakaan elektroniikkaa. 


Tilaisuuteen saapuessani näin Ullan ja pari muuta matkabloggaajaa. Juttelimme matkoista, oli kiva saada vertaistukea. Ennen ruokailua oli lyhyt Helsingin Suomi-Amerikka-yhdistyksen toiminnan esittely. Pöydässä oli pieniä Amerikan lippuja ja pöytäliinatkin oli Amerikan lipun väriset.


                                                                                                                                                                

                                                                                                                                                                                                                                                                                       


 Suuri kiitos Ullalle, joka avusti minua ja oli yksi illan järjestäjistä. Lupauduit heti pienen etukäteisinfon jälkeen rohkeasti avustamaan, hyvä! Tämä on tärkeää, koska joskus on jäänyt kiva tapahtuma väliin avustajan puutteen takia. Aion käydä Suomi-Amerikka -yhdistyksen ja NAME:n tapahtumissa jatkossakin. Lisätietoa tapahtumista löytyy Namen Facebook-sivulta

2 kommenttia:

Sisko kirjoitti...

Kiva että näihin tilaisuuksiin viitsii osallistua ja kertoa niistä muille. Tuo brown näyttää herkulliselta! :)

Mahoton reissaaja kirjoitti...

Moi ja kiitos kommentistasi! Kyllä todellaki viitsii, oli ihana ilta! Ja tarjoilut oli tosi hyvät.