keskiviikko 7. kesäkuuta 2017

Matkojen suunnittelun vaikeudesta..Moikka! Nyt ei oo matkojen suunnittelu menny ihan putkeen. Gran Canarian -matkasta tarjouksen saaminen kesti yli kuukauden. No, mulla on Mondon Köpis-opas, joka on tosi hyvä, suosittelen!
Päätin siirtää Gran Canarian matkan toiseen ajankohtaan ja pyysin tarjouksen Köpiksestä. Siinäkin kävi niin, että Matka-agenttien virkailija pahoitteli löytäneensä vain yhden täysin esteettömän hotellivaihtoehdon. Kolme yötä Kööpenhaminassa neljän tähden hotellissa aamiaisella, sisältäen lennot ja lentokenttäkuljetukset maksaa yhteensä 980 euroa! Tuolla hinnalla pääsisin jo viikoksi etelään! Ei tu kauppoja nyt.  Matka-agenttien yhteistyökumppaneet olivat  tarjonneet muitakin majoitusvaihtoja, mutta niiden esteettömyydessä oli puutteita, käsittämätöntä! Kaverieni puheiden perusteella oletan, että Kööpenhaminan matkailu on kasvussa.

 Odotan myös tietoja Palmuaseman Karibian-risteilystä.

Sitä ennen nautin kuitenkin Suomen-kesästä ja toivottavasti aurinkoisesta heinäkuusta. Luvassa mm Kesäteatteri, mökkiviikonloppu, Meripäivät ja matka Pohjanmaalle.. En paljastakaan vielä miksi ja minne, se selviää myöhemmin. Hyvää kesää kaikille lukijoilleni!

                                                                                         
 

                                                           


Yksi vaihtoehto olisi mennä Kööpenhaminaan ennen joulua Rantapallon mukaan siellä
on paljon joulumarkkinoita.www.rantapallo.fi/tanska/koopenhamina. Mutta katotaan mitä keksitään..Mökillä järven rannallaEi kommentteja: