sunnuntai 25. kesäkuuta 2017

Juhannussunnuntain ajatuksia..

Moikka taas!


Vietin juhannuksen mökillä avustajan ja veljieni sekä heidän perheidensä kanssa. Meitä oli kahdeksan hengen porukka. Lähdin perjantaina aamujunalla Hämeenlinnaan. Tuttu invataksi vei minut ja Tiian sieltä mökille. Sää oli viileä ja sadekuurojakin tuli useampi päivän aikana. Se ei haitannut, olin katsonut säätiedotuksua etukäteen ja varautunut siihen. Ruokailun jälkeen pelasimme korttia ja luin veljenpojille satuja. Alkuillasta menimme rantasaunaan. Isäni oli ostanut sinne uuden kiukaan. Hyvät oli löylyt, mukavan kosteat sähkösaunaan verrattuna.Illalla teimme kokon järven rantaan ja grillasimme kokkotulilla nakkeja. Kokkojuomaakin löytyi.Ilma oli vaihtelevaa, välillä kyllä auringonpaistettakin. Vuoronperään molempia.Sadekuurojen aikana pelasimme korttipelejä,maijaa ja ristiseiskaa.     Lauantai olikin jo poutaisempi päivä ja iltapäivällä kotiinlähdön aika. Sunnuntaina olisi ollut lempibändini tanssit Valkeakoskella, mutta en päässyt sinne, kun ei ollut avustajaa.
Onnibussin pyörätuolipaikkakin pitää varata 36 tuntia ennen matkaa. Harmi, kun vammasena pitää niin monet asiat ennakoida avuntarpeen ja kuljetusten vuoksi, haluaisin olla spontaanimpi!
Mutta tähän loppuun yks kiva kuva vielä, Lauttasaaren esteetön kahvila Kasinonranta merenrannalla. Sisään pääsee tukevaa ramppia pitkin. 
Ei kommentteja: