sunnuntai 18. kesäkuuta 2017

Inspiroiva Ping Studio 13.6.


Ping studio goes Outdoors järjestettiin Luontokeskus Haltiassa Espoossa tiistaina
 13.6.iltapäivällä. Tapahtuma alkoi kl 14.30 kahvilla, teellä ja monien tuttujen bloggaajien tapaamisella ja nimikylttien jakamisella. Tunsin itseni jotenkin tärkeäksi silloin. Olin ylpeä itsestäni ja muista bloggaajista. Hienoa yhteisöllisyyttä, johon kaikki matkabloggaajatn ovat tervetulleita. Innostus matkailuun yhdistää, vammalla ei ole merkitystä!Tarjottu tomaatti-sipulipiirakka ei oikein maistunut minulle. Se ei kuitenkaan fiilistäni laskenut, koska muuten tapahtuma oli huippuhyvä! Huippuhyvän siitä tekivät muut matkabloggaajat,  innostavat puhujat ja mahtava yleistunnelma. Illan kruunasi hieno luontoretki, siitä lisää hiukan myöhemmin. Löytoretkeilijä Patrick Degermanin seikkailukertomukset olivat kiinnostavia.

Hänen puheestaan jäi mieleen erityisesti se, että rahoitusta ei saa, jos sitä ei pyydä. Retkipaikan Antti korosti oman innostuksen tärkeyttä kampanjoiden suunnittelussa. Molemmat todistivat sen, että kuuluisalla Mä oon täällä vaan töissä- asenteella ei pitkälle pötkitä!

Hän osoitti melkoista sitkeyttä paitsi seikkailuissaan, myös rahoituskuvioiden järjestämisessä, samoin Retkipaikan Antti ja Suunnon porukka. Kaikki toimivat täydellä sydämellä ja intohimolla, kaikesta huokui  ammatillisuus! Kaikilta löytyi paljon  myös sisua ja sitkeyttä oman asiansa edistämiseen!
Puheenvuorojen loputtua juttelin muutaman bloggaajan kanssa, se on aina kivaa.. Haltian päänäyttelyyn en nyt ehtinyt tutustumaan, sinne pitää kyllä mennä uudestaan. Sen verran kuitenkin ehdin tiloja kiertämään, että huomasin kaikkien tilojen olevan esteettömiä. Tilava invavessakin löytyi. Ennen retkelle lähtöä otimme vielä kaverikuvan Sannan ja Nellan kanssa.
Valitsin hyvinvointiteemaisen luontoretken, reittinä oli Maahisenkierros. Se toimi sähkärillä tosi hyvin.  Reitillä oli erilaisia rasteja, joita kiersimme. Esimerkiksi kuuntelurastilla kuunneltiin luonnon ääniä ja yhdellä hengitettiin. Kaatosade ja kolea sää hiukan harmittivat, sadeviitta oli onneksi mukana. Kuvien ottaminen sateella oli vaikeaa, puhelimeni ei oikein tykännyt siitä. Kumisaappaatkin olisivat olleet tarpeen. Kaiken kruunasi kuitenkin noition loimussa lämmittely makkaroineen. Myös kuuma tee oli enemmän kuin paikallaan tuossa säässä.  Ja paahdetut vaahtokarkit! Oli upeaa, kiitos järjestäjille!

 Ei kommentteja: