keskiviikko 17. toukokuuta 2017

Kaupunkilomakohteiden suosikit..Keväällä ja kesällä monet suunnittelevat kaupunkilomia. Päätin nyt itsekin tehdä oman listani.1. Kööpenhamina

Luin eilen Mondon Köpis-opasta. Se oli todella monipuolinen. Lyhyet lennot, hyvä viikonloppukohde. Muutaman yön loma riittää, mikä, on plussaa, pitkät reissut vaativat aina enemmän pakkaamista ja järkkäilyä muutenkin.


2. Firenze

Toscanan matkaan kuului päiväretki Firenzeen. Haluaisin käydä Uffizin taidegalleriassa ja tutustua kaupunkiin muutenkin tarpeeksi. Aion myös syödä lettuja Nutellalla ja herkutella ihanilla italialaisilla jäätelöillä.
3. Tukholma

Olen käynyt Tukholmassa vain päiväristeilyjen yhteydessä. Käyntini ovat jääneet pikavisiiteiksi. Haluaisin kovasti yöpyä Tukholmassa ja käydä ystäväni suosittelemassa thairavintolassa.


4. Kuopio

Entinen luokkatoverini asuu siellä. Viime näkemisestä on jo aikaa.5. Rauma

Yksi matkabloggaaja kehuu Raumaa ja sen Vanhakaupunkia. Siellä on ihana Kaffebar, jossa haluisin käydä. Kiitos vinkistä Saana Jaakkolalle. Hienoa, että markkinoit kotikaupunkiasi. Esimerkiksi monet kotkalaiset oat aivan liian vaatimattomia kotikaupunkinsa suhteen. Muutenkin monet suomalaiset jotenkin väheksyvät kotimaan matkailua.

Säät ja kallis hintataso vaikuttavat asiaan, mutta mistä muusta tämä voisi johtua?

Jätä viesti blogin kommenttiboksiin tai Mahoton reissaaja Fb-sivulle, kiitos etukäteen!

Ei kommentteja: