perjantai 14. huhtikuuta 2017

Pääsiäinen 2018 Vuokatissa?


Moikka ja hyvää pääsiäistä!

Tämä pääsiäinen on alkanut ihan mukavasti. Eilen olin juhlimassa ystäväni syntymäpäiviä jälkikäteen. Kävimme porukalla syömässä ravintola Kampin Pippurissa. Söin kana-avokado-halloumisalaatin. Se oli iso ja maukas. Myös lehtipihviä kehuttiin. Ravintola sijaitsee Kampin kauppakeskuksen ulkopuolella, Radisson sas-hotellin vieressä. Ravintola on lähes esteetön, mutta sisään tullessa on pieni kynnys ja inva-wc:ssä on tukikaide vaan toisella puolella.










   Ystäväni oli käynyt tarkistamassa esteettömyyden ennen tuloamme, ja silloin huomannut nämä toisen tukikaiteen puuttuvan invavessasta. Itse en siellä käynyt, ei ollut tarvetta. 

Aamulla  äidin sisko kertoi Facebookissa, että oli perheineen lähdössä perinteiselle pääsiäisreissulleen Vuokattiin.Silloin ajattelin, että tuo reissuhan voisi sopia minullekin.
Vuokatti on iso matkailukeskus. Sieltä löytyy monenlaista tekemistä. Kelkkalaskettelua, kylpylä, joku tanssipaikkakin lähellä.. Ja olisihan se mukava viettää seuraava pääsiäinen yhdessä sukulaisten kanssa. Ainoastaan kulkuyhteydet sinne hiukan mietityttävät. Kajaaniin pääsee kyllä junalla tai lentokoneella. Loppumatka Kajaanista Vuokattiin pitäisi mennä invataksilla. Se on noin 45 kilometriä per suunta. Vai pääsisinköhän Onnibussilla Vuokattiin asti? Onnibussin heikkous on invavessan puute, sitä kyllä pitkällä matkalla tarvitaan. 45 kilometrin matkan kulkeminen invataksilla on kallista. Myös majoitusasiaa täytyy tietysti miettiä, mutta olen aika varma, että pääsiäinen Vuokatissa olisi kokemisen arvoinen. Yksi serkuistani viettää tämän pääsiäisen siellä, näkisin ehkä häntäkin. Vapaamuotoinen sukukokous siis tiedossa, sopii mulle!



Ei kommentteja: