sunnuntai 3. maaliskuuta 2019

Karibia osa 5: Laivan ohjelma


Moikka!


Nyt kerron laivan ohjelmasta. Se on hyvin monipuolista, kaikille matkustajille löytyy varmasti jotain kiinnostavaa. Ja sitä riittää aamusta yöhön. On musiikkiohjelmaa, teatteriesityksiä, elokuvia, paraateja, jääshowta ja paljon muuta.









Ohjelmaa oli valtavasti




 Royal Caribbeanin risteilyllä ei voi pitkästyä. Olisin kyllä viihtynyt siellä ainakin 10 päivää. Liikunnallista ohjelmaakin oli, mutta se ei oikein soveltunut pyörätuolin eikä sähkärin käyttäjälle. Olin kyllä menossa Dance Fitness-tunnille, mutta Sanna kertoi tanssituntien olevan niin jalkaliikepainotteisia,että niitä olisi vaikea soveltaa. Pyörätuolitanssi olikin ainoa asia, joka mielestäni ohjelmasta puuttuiNiimpä päätin keskittyä uintiin ja käsipainotreeniin kuntosalilla. Laivalla oli yksi allas, jonne pääsi pyörätuolilla. Se oli aika pieni.

Salilla oli tosi hienot laitteet juoksumattoineen ja kuntopyörineen. Siellä oli paljon myös erilaisia terveysluentoja ja seminaareja. Laivalla oli myös kauneushoitola, mutta hoidot siellä olivat kalliita.





Valitettavasti kellukkeeni olivat hajalla jo ennen matkaa. Luulin kuitenkin pystyväni uimaan niillä jotenkin. Totuus valkeni minullekin, kun Tuula yritti puhaltaa niihin ilmaa. Ilma ei kuitenkaan  pysynyt niissä yhtään vaan ne lässähtivät heti.




Yksi ohjelmapuolen kohokohdista oli tietysti Abba-musikaali Mamma Mia, jonka lavasteista pari kuvaa alempana. Tykkäsin myös Central Parkin iltakonserteista ja lukuhetkistä aurinkokannella. Ja vauhdikkaan menon katselusta Flowrider-surffaussimulaattorissa.








Central Park


 Central park oli oikea puisto laivalla. Siellä oli paljon erilaisia kasveja ja välillä kuului myös lintujen ääniä. Central parkissa oli myös Park Cafe, jossa kävimme aamupalalla. Se oli oikein kiva kahvila.


Ja risteilyllä on paljon ohjelmaa lapsille ja nuorille. Mukavaa tekemistä löytyy siis kaikenikäisille ympäri vuorokauden.

Ei kommentteja: