lauantai 16. maaliskuuta 2019

Uudistetun Holiday Inn -hotellin avajaiset 5.3


Yhteistyössä Holiday Inn -hotelli Messukeskus

Moikka taas!


Messukeskuksen vieressä olevan Holiday Inn.hotellin avajaisia vietettiin ja Messukeskuksen satavuotisjuhlia 5.3. Sain kutsun sähköpostiini bloggaajana ja se sopi aikatauluuni, joten menin mielelläni. Ensin joimme alkumaljat satavuotiaan Messukeskuksen ja uudistetun hotellin kunniaksi.







 Sitten kuulimme faktoja hotellin energiatehokkuudesta sekä remontissa käytetyistä rakennusmateriaaleista. Hotelli haluaa profiloitua kokoushotelliksi, kesäisin kävijöissä on tietysti paljon perheitäkin.

Enempää hotellifaktoja en muista.Valitettavasti unohdin tietokoneen kotiin ja avustajani äidinkieli ei ole suomi, hänen on vaikeaa kirjoittaa muistiinpanoja.

Hotellissa on yhteensä 244 huoneista, joista vain kaksi on invahuoneita.

Standard-huoneet ja yleiset tilat näyttivät avarilta ja valoisilta, invahuoneita en valitettavasti päässyt katsomaan. Niissä on moottoroidut eli sähkösäätöiset sängyt. En kysynyt syytä invahuoneiden vähyyteen. Tuntuu oudolta, etteivät hotellin johtajat tajunneet esteettömän matkailun valtavaa kasvupotentiaalia. Invahuoneista hyötyvät myös vanhukset.

















Hotellin ruokasali vieressä on myös napostelutiski, josta voi hakea karkkia ja naposteltavaa aamusta myöhäisiltaan asti.



Lopuksi söimme ihanan keittiömestarin herkkuaamiaisen. Avokadoleivät lohitahnalla olivat ihania. Samoin jogurtti myslin kera, kaura-omenapuuro karamellikastikkeella ja kuppikakut.
Aamupala oli niin täyttävä, että pärjäsin sillä iltapäivään asti, ei tarvinnut lähteä heti kauppaan.
Todellinen luksusaamu, nautin!


Hotellin inva-wc oli toimiva ja tilava myös sähkärille, manuaalillakin sinne mahtuu varmasti hyvin.







Ei kommentteja: