lauantai 9. maaliskuuta 2019

Karibia osa 6: Labadee ja mahakipu


Moikka!


Risteilyn kuudentena eli toiseksi viimeisenä päivänä saavuimme Haitin Labadeelle. Se on Royal Caribbeanin oma paratiisisaari.Saavuimme sinne aikaisin aamulla. Ennen sinne saapumista suunnittelin uivani meressä. Se ei onnistunut, koska kellukkeet olivat rikki. Labadee oli kaunis ja sääkin suosi, joten aluksi nautin vain oleskelusta. Ainoa mikä hiukan häiritsi, oli liian innokkaat kauppiaat markkinoilla. En löytänyt mitään ostettavaa. Yritin lukea, mutta kova tuuli häiritsi keskittymistäni.



Labadeen kahvila, jossa söimme.


Söimme yhden maissa. Labadeelle tuotiin laivasta grilliruokaa, hampurlaisia ja ribsejä. Ruoka oli ihan ok, syötävää mutta ei erityisen hyvää ja kärpäset pörräsivät ruokien vieressä. Ruokailun aikana näimme tanssiesityksen. Senjälkeen menimme vielä hetkeksi rannalle., mutta Tuula tunsi kipua mahassaan ja lähdimme pois etuajassa. Osa porukasta jäi vielä nauttimaan Labadeen tunnelmasta.






Itselläni oli vielä tuolloin hyvä olo ja luulin selviäväni säikähdyksellä. Myöhään illalla mahaani alkoi kuitenkin särkeä kovasti, oksensin ja ripuloin. Mikään nukkuma-asento ei tuntunut hyvältä, se oli hirveä yö. Samarin olisi ehkä auttanut, mutta se oli jäänyt kotiin.

Onneksi seuraava päivä oli jo hiukan parempi ja apinan muotoon taiteltu pyyhe piristi.


Ei kommentteja: