keskiviikko 16. elokuuta 2017

Alanian matka suunnitteilla..Moikka! Huomasin Facebookissa kuvan, jossa luki Turkki. Siinä sanottiin, että Turkin matkailun asiantuntijat ovat Kampin kauppakeskuksessa klo 10-18.30.

Ajattelin mennä huomenna kuuntelemaan tuota matkailuinfoa, koska avustajani on niin kovasti kehunut Alaniaa. Turkissa sataa harvoin ja aurinkoisia päiviä on tosi paljon.
Ja olishan se kiva päästä Matkaoppaat-sarjasta tuttuihin maisemiin. Lisäksi Alaniasta löytyy paljon kivoja retkiä ja tekemistä, mm. laivaretki, rantabileet, hamam eli turkkilainen sauna jne. Vaikka kaikki retket eivät olisikaan esteettömiä, turkkilaiset ovat ystävällisiä ja auttavaisia, eli sekin olisi järjestelykysymys.
Turkkilaista keittiötä on kehuttu yhdeksi maailman parhaista. Alaniasta löytyy myös neljän tähden hotelli Monte Carlo, jonka kaikki tilat ja palvelut on suunniteltu liikuntarajoitteisille. Katsoessaan matkatarjouksia Tuula löysi Alanian matkan juuri tuohon Monte Carlo hotelliin, All Inclusive kahdelle neljän tähden hotellissa 1058 euroa per viikko. En varannut sitä silloin, mutta ajatus reissusta jäi mieleen. Alanian-matka voisi toteutua Palmuaseman Karibian-risteilyn jälkeen.
Tuo hotelli löytyy ainakin Deturin matkatarjonnasta, www.detur.fi, tai Googlella hotelli Monte Carlo Alanya.

Yritin kopioida Deturin sivulta kuvia tänne, mutta tää kone tai rupes herjaamaan sillon jostain virheestä. Tässä kuitenkin matkakuumeen herättäjäksi yksi tunnelmakuva Bison Baarista, olkaa hyvä!

Lainaan kuvaa Tuulan luvalla.Tuula Alanian Bison Baarissa nauttimassa Pina Coladaa

Ei kommentteja: