tiistai 20. syyskuuta 2016

Ihanien naisten olohuone Hämeenlinnassa


Moi taas! Nyt sitten vuorossa se edellisessä postauksessa lupaamani Hämeenlinnan juttu. Kerron nyt Ihanien naisten olohuoneesta. Toki Hämeenlinnasta ja sen lähiseuduilta löytyy paljon muutakin kivaa ja kiinnostavaa. Siitä lisää myöhemmissä postauksissa.

Tiesin, että laulaja Heidi Kyrö järjestää Hämeenlinnassa Ihanien naisten Olohuone-nimisiä teemailtoja muutaman kuukauden välein. Olen Heidin suuri fani ja haaveilin pitkään osallistumisesta noihin iltoihin. Kerran näin Facebookista ilmoituksen illasta ja päätin lähteä katsomaan, millaista siellä on. Tiesin etukäteen, että illassa on aina joku teema ja siihen liittyvä vierailija. Olin lukenut myös, että ilta alkaa aina shamppanjatarjoilulla ja se pidetään hotelli Emiliassa.

Shamppanjatarjoilu hotellissa kuulosti luksukselta, pieni rentoutuminen ja irtiotto opiskelusta tekisi minulle hyvää. Ilmoitin vanhemilleni tapahtuman päivämäärän, perjantai 9.9.
Sovimme, että he olisivat tuolloin mökillä. Minä ja avustaja yöpyisimme heillä Hämeenlinnassa. Vanhempieni asunto on esteetön. Yöpyminen oli välttämätön, koska kyseessä oli iltatilaisuus ja viimeinen juna Hämeenlinnasta Helsinkiin lähtisi jo kl 21.50. Tietysti kysyin myös avustajani mielipidettä. Hän vastasi myöntävästi.

No parin viikon päästä äitini soitti minulle ja kertoi, että veljeni pojat tulevat mummolaan hoitoon juuri tuona lauantaina jo puoli kahdeksalta aamupäivällä. - Mitäs jos yöpyisitte hotellissa, hän ehdotti. - Mä voin maksaa sen. Saisitte nukkua pitempään. 
Suostuin heti, sillä tiesin, että poikien tultua olisi talossa kova hulina. En halunnut nousta lauantaiaamuna 7.30 tai jo ennen sitä. Harjoittelukin väsytti, kunnon unet tulisivat tarpeeseen.

Soitin Hotelli Emiliaan ja kysyin, oliko heillä invahuonetta. Hotellin ainoa invahuone oli jo varattu.   sinne sähköpostia hissistä ja sen koosta. Neljän hengen hissi löytyi, se olisi liian pieni sähkärilleni.  Manuaalituolini oli vielä Italiassa, jonne se oli Välimeren -risteilyllä unohtunut. Serkkuni, joka oli tuossa hotellissa töissä, kannusti minua ja sanoi: -Kyllä sinne varmaan takaoven tai keittiön kautta pääsee. Serkkuni mittasi keittiön oven leveyden ja sen kautta kiertämällä pääsin oikeaan paikkaan. Isot  kiitokset Sallalle!

Ilta oli hieno. Vieraat puhuivat menestyneistä naisista ja painottivat oikean asenteen merkitystä. Toisen henkilön menestys ei ole itseltäni pois, vaan voin loistaa toisen rinnalla. Naisten pitäisi unohtaa turha vaatimattomuus.  Alla muutama kuva illan yllätysbändistä nimeltään Panssarinyrkki.

Linkitän tähän myös loistavan biisin Heidiltä, nimeltään syksy.

 https://www.youtube.com/watch?v=HguN7e1xqJs
       
Hotellihuone oli hyvä ja siisti, palvelu ystävällistä. Pystyin hyvin liikkumaan sähkärillä. Vessanpönttö oli liian lähellä ovea, se olisi voinut olla taaempana. Hotellin ravintola sulkeutui valitettavasti jo 22.30, emme ehtineet syödä siellä. Aukioloa voisi ehkä pidentää perjantaisin ja lauantaisin.
Unohdin ottaa kuvan ottaa kuvan hotellihuoneesta, sen ja tietoa hotellista löydätte osoitteesta

 https://www.cumulus.fi/hotellit/cumulus-hameenlinna/majoitus, kiitos äitille hotellin maksamisesta!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva, kiva kun kirjoittelit. Ja Heidi me like too!!!

Mahoton reissaaja kirjoitti...


Mäkin tykkäsin. Kiva että löysit blogini ja kommentoit,kiitos!