sunnuntai 11. syyskuuta 2016

Välimeren risteily osa 6: Viihde


Moikka ja terveiset Hämeenlinnasta! Pahoittelut myös pienestä blogihiljaisuudesta, työharjottelun kiireet ovat hiukan hiljentäneet blogiani, nyt on kuitenkin aika taas palata sen pariin.
Hämeenlinnasta tulossa juttu myöhemmin, nyt kerron Välimeren risteilyn viihteestä.

 Sitäkin laivalla kyllä riitti, tässä jutussa parhaat palat. Cruise Compass-niminen risteilyohjelma tuotiin päivittäin hyttiimme. Se oli ainakin neljä kertaa Tallinksiljan tai Vikinglinen ohjelmaa suurempi.Siitä löytyi myös käytännön tietoja seuraavan päivän kohteesta ja säästä sekä ravintoloiden aukioloajat ja tarjoukset.

Laivalla tapahtui ympäri vuorokauden. Ohjelmassa oli päivä,-iltapäivä ja ilta -aktiviteetteja, myös yödisko löytyi. Valinnanvaraa riittielokuvista ja teattereista  visailuihin ja musiikkiin. Yksi parhaista ohjelmista oli Coral Theatren esitys from Broadway to London. Se oli oikeastaan sikermä, jossa oli pätkiä eri musikaaleista.Väliaikatarjoilua ei ollut, mutta join yhden Pina Coladan esityksen aikana.
Musiikkivisailut ja bändit olivat myös hienoja. Olin myös taidehuutokaupassa, jossa saimme shampanjalasilliset ja Tuula osti kaksi taulua. Kylpylähoidot jäivät nyt käyttämättä, ne olivat aika kalliita. Elokuvateatterikin löytyi ja myös uima-altaalla näytettiin elokuvia. Allas oli hengailuallas, se oli liian pieni uimiseen ja kloorattu merivesi kirveli silmiä. Harmi, odotin parempia uintimahdollisuuksia.
 
                                         Välillä oli kivaa vain oleskella ulkokannella.


                                   Loppuun vielä kuva A la Carte -ravintolan esityksestä.

                                 Näytetään 20160813_194405.jpg

Ei kommentteja: