keskiviikko 4. heinäkuuta 2018

30 000 sivunäyttöä, ihanaa!


Moi taas!Kiitos rakkaat lukijani! 30 000 sivunäyttöä tuli juuri täyteen, ihanaa. Mahoton reissaaja-Facebook- sivulla on nyt 271 tykkääjää. Mahtavaa! En olisi uskonut tätä blogia alottaessani enkä oikein meinaa uskoa vieläkään.

Pakko se on, kun omin silmin näkee! Superhienoa!!
Pidin perjantaina pienet blogijuhlat muutaman aktiivisen lukijan kanssa. Kiitos niistäkin, oli kivaa!
Ylimmässä kuvassa Marian ja Jennan tuomia blogi- ja synttärilahjoja, kiitos niistä!

Erityisesti Sweet Life-matkapäiväkirjasta.


Minä ja blogini kääntäjä Saara juhlatunnelmissa


Teimme Facebookin Mahoton reissaaja-sivuille myös viddeon juhlista. Käykääpä kurkkaamassa sekin. Sivulla on nyt 272 tykkääjää. Kiitos kaikille, olette upeita!

Kiitos myös ihanille bloggaajakollegoille, olette tärkeitä ja parasta, mitä bloggaus on antanut.
Ihana vaihtaa kokemuksia kanssanne ja saada vertaistukea. Teidän kanssanne voin hehkuttaa matkojani täysillä, se on Mahtavaa! Muiden seurassa joudun joskus topputtelemaan itseäni, eivätkä kaikki aina ymmärrä minua. Moni matka on kuitenkin mahdollista toteuttaa rajallisellakin budjetilla, toimeentulotuella elävät ovat tietysti asia erikseen.

Ja unelmoida saa aina. Tällä hetkellä haaveissani siintää jo tammikuinen Karibian-risteily, tulevissa haaveissa myös Thaimaa ja Australia. Fuengirolakin kiinnostaisi kyllä. Ja syyskuun loppuun mennessä pitäisi vielä käyttää Viking Linen lahjakortti.

Rupesin eilen katsomaan mmiisas-tubettajan Australia-videoita. Ne olivat upeita. Jatkoin fiilistelyä myös Palmuasemalla. Siitä se ajatus sitten lähti. Ensin menen kuitenkin Karibialle ja Thaimaahan.

Jos nuo lennot menevät hyvin,menen Australiaan ehkä 2021. Ehkä-sana- tuossa lauseessa johtuu pitkästä lentomatkasta. En ole vielä lentänyt pitkää kaukolentoa, siksi hiukan epäilen.
Ei kommentteja: