maanantai 21. toukokuuta 2018

Karibian risteilyn lennot?


 Lähden siis Miamiin samalla lennolla, jolla muutkin Palmuaseman risteilyn matkustajat menevät. Hienoa! Eilen kirjoitin näin. Samalla ihmettelin, kun ei ollut tullutkaan laskua varausmaksusta.

Soitin Risteilykeskukselle selvittääkseni asiaa. Sieltä kerrottiin, että tilanne on edelleen epävarma. Finnair ei ole vahvistanut lentopaikkaani Palmuaseman Karibian-risteilylle. Risteilykeskus ei ole siis saanut vieläkään  virallista vahvistusta Finnairilta. Hekin odottavat sitä edelleen..

Finnair on mielestäni toiminut tässä asiassa aika hitaasti.

Miamin lento on pitempi  kuin mikään muu tähän asti lentämäni. Menolento  kestää 11 tuntia ja paluulento 9,5 tuntia. Toisaalta olen hyvin myös hyvin innoissani. Pitkässä lennossa on se hyvä puoli, että siihen kuuluu ruoka sekä henkilökohtainen viihdejärjestelmä. Järjestelmässä on pelejä, elokuvia ja musiikkia.
















  Tuula lähtee avustajaksi ja pääsen paikkoihin, johon en ehkä muuten menisi. Allure of the Seas on myös isompi ja uudempi laiva kuin Jewel of the seas, jolla viimeksi olin. Todennäköisesti myös esteettömämpi. Allurella on monia sellaisia asioita, joita Jewelillä ei ole. Esimerkiksi puistoalue ja jääshowt.

 Muistelemme vieläkin Välimeren risteilyn pancakeseja, joita söimme mansikoiden ja valkosuklaan kanssa.Toki odotan myös pysähdyksiä Saint Maartinissa ja Puerto Ricossa.
Saapa nähdä, onko hyttimme sisä-vai parvekehytti. Mikäli sisähytti, toivottavasti siellä on parempi ilmastointi mitä Jewelillä oli.

Sekin helpottaa, että kaikki on mietitty valmiiksi ja pääsemme siirtymään laivasta kaikkiin pysähdyspaikkoihin. Jos ongelmia tulee, voin kysyä Sannalta neuvoa.

Tänään sain Risteilykeskukselta viestin, että Finnair on vahvistanut lentovaraukseni ja pääsen samalle lennolle kuin muutkin Palmuaseman risteilylle lähtevät. Hienoa!




Ei kommentteja: