torstai 10. toukokuuta 2018

Karibia-kuumetta...Moi taas!


Viime viikolla se sitten vihdoinkin tuli myyntiin. Palmuaseman Karibian-risteily nimittäin.
Ja suosittukin se on, en saanut enää varattua pyörätuolipaikkaa siltä Floridan-lennolta, jolla muut Palmuaseman risteilylle lähtijät menevät. Nyt Risteilykeskus yrittää saada vielä yhtä pyörätuolipaikkaa tuolle lennolle. Saa nähdä, onnistuuko se vai menenkö jo aikaisemmalla lennolla.
Finnair on rajoittanut avustettavien matkustajien määrää lennoillaan. Määrä riippuu kunkin lennon konetyypistä.

No, tärkeintä on että Risteilykeskuksen työntekijä järjestelee asiaa. Mahdolliseen lennonvaihtoon ei maailmani kaadu. Olen jo oppinut sen, että matkailussa joustavuus on hyväksi.
Harvoin kaikki menee täysin suunnitelmien mukaan.

Risteilyä odotellessa, Karibia-kuumetta on jo ilmassa. Olen jo vähän fiilistellyt tuota matkaa kuuntelemalla teemaan sopivaa musiikkia,esim. Sunshine reggaeta ja The Merrymenin Feeling Hot Hot hottia. Samoin Sweat A la la long on ihana. Nämä kappaleet löytyvät Spotifysta ja Youtubesta.

Ne löytyvät myös blogini Facebook-sivuilta;https://www.facebook.com/mahotonreissaaja.
Kannattaa käydä välillä kurkkaamassa sielläkin!
Tuossa kuvassa onkin vähän Karibia-tunnelmaa ja Mamma mia 2 tulee ensi-iltaan kesällä. Aion katsoa!

Ping Helsingissä oli ihana tunnelma. Se on sisällöntuotannon ja markkinoinnin ammattilaistapahtuma. Kuohuviini, hyvät naposteltavat sen kanssa ja ihanat bloggaajakollegat, mikäs sen parempaa.
,
Ensi vuonna toivon ehtiväni Pingiin jo aamupäivästä. Nyt ehdin mukaan vasta iltapäivällä kolmen aikaan avustajani Tuulan aikataulujen vuoksi. Tapahtuma oli silti käymisen arvoinen. Se ihanan innostava fiilis, oli mahtavaa ja huippua! Loppujuhlaan eli After partyyn en päässyt, koska juhlapaikkaan oli paljon portaita! Toivottavasti järjestäjät eivät tee samaa virhettä samaa virhettä.


Ei kommentteja: