tiistai 1. toukokuuta 2018

Jäätelö-ja suklaakarnevaalit Kaapelitehtaalla 28.4.


Lukijan toive


Moi taas!

Huomasin Facebookista ilmoituksen, että yksi kavereistani oli menossa Jäätelö-ja suklaakarnevaaleille. Hänen piti lähteä sinne kaverinsa kanssa, mutta kaverille tuli este.

Niimpä maksoin lipun ja lähdin karnevaaleille. Avustajani Jenna pääsi ilmaiseksi.
Pääsin sinne todella helposti. Metrolla Ruoholahteen ja asemalta oli vain noin 600 metrin matka Kaapelille. Tapahtumassa oli hiukan ahdasta ja kuumaa, väkeä oli liikkeellä todella paljon.

Silti tunnelma oli ihana. Jäätelötehtaat - ja valmistajat olivat hyvin esillä ja tarjosivat todella runsaasti ilmaisia maistiaisia. Kotimaisista mukana olivat mm. Pingviini, Valio, Kolme kaveria, Vanhan Porvoon jäätelö sekä Artesaanijäätelö.


Kolmesta jäätelömausta vihreä omenasorbettti oli raikasta ja parasta!Kolmen kaverin uutuuksista maistoin pistaasijäätelöä, sekin oli aika hyvää. Kotimaisista jäätelöistä toiseksi parasta oli kuitenkin Pingviinin Candy&Corn-kinuski-popcorn-jäätelö purkissa.
Myös Robert's gelaton jäätelö oli maistamisen arvoista.


Ulkomaisista mukana oli ainakin Alpro, Dione ja Oatlyn kauramaitopohjaiset jäätelöt, yllättävän hyviä nekin. 

Parasta näistä oli Dionen mango-karpalojäätelö. Kirpeä karpalo ja makea mango sopivat jäätelössä hyvin yhteen.Ihanat käsintehdyt suklaatKäsintehdyistä suklaista maistoin muutaman konvehdin, Baileys, passion ja paahdettu valkosuklaa.
Herkullisia nekin!


Tapahtuma oli todella suosittu, niimpä se varmaan järjestetään ensi vuonna uudelleen. Aion mennä!

Se oli herkkusuiden taivas, kuten avustajani sanoi. Suosittelen lämpimästi!


Ei kommentteja: