maanantai 14. toukokuuta 2018

Kesän odotusta..


Moikka!

Karibian-risteilyn lentokuviot ovat vieläkin auki. Odotan edelleenkin tietoja niistä.
Sanna kertoikin jo kesäsuunnitelmistaan Palmuasemalla, ajattelin nyt itsekin.Kesäkuulle ei vielä paljoa suunnitelmia olekaan. Sen ensimmäinen viikko menee opinnäytetyöni parissa, samoin kuin kuluvan toukokuun jäljellä olevat viikot. Minulla on kyllä kaksi Viking Linen lahjakorttia. Toinen niistä pitäisi käyttää kesäkuun loppuun mennessä. Heinäkuussa on yhdet polttarit ja Meripäivät, elokuun puolessavälissä häät. Heinäkuu on siis jo aika täynnä. Olen hakenut avustajalle lisätunteja polttareihin, häihin ja Meripäiville.


Toivottavasti saan riittävän määrän niitä. Asumispalveluyksikössä asumisessa on se huono puoli, että sosiaalityöntekijät yleensä rajoittavat vapaa-ajan avustajatuntien määrää. He ajattelevat helposti, että ethän sä nyt niin paljoo niitä tunteja tartte, kun sulla ei oo kouluakaan. Se on väärin.

Haluan olla aktiivinen myös kesällä ja loma-aikoina. Siksi tarvitsen aika paljon avustajatunteja. Talomme ohjaajien resurssit muutamaan parin tunnin kahvilareissuun Lauttasaaressa, mukavia toki nekin. Tänä kesänä reissuni suuntautuvat kotimaahan ja Tukholmaan, koska yritän säästää rahaa Palmuaseman Karibian-risteilylle. Haluaisin yllämainittujen lisäksi käydä ainakin Kuopiossa ja Jyväskylässä. Kuopiossa asuu entinen Salpauksen luokkakaverini ja Jyväskylässä lapsuudenystäväni.
Kumpaakan en ole nähnyt pitkään aikaan.


Tässä vielä muutama kuva viime kesältä.


Aion tarkistaa myös Sokos Hotellien kesädiilit, niistä saattaa löytyä hyviäkin tarjouksista, kuten viime kesänä kahden hengen invahuone Mikkelistä 85 euroa.

Säistä riippuen aion myös mökkeillä ja uida järvessä. Mökillämme on vesipumppuhydrauliikalla toimiva uimahissi, jolla pääsen turvallisesti järveen. Veneilykin mökkijärvellä kiinnostaisi, toivotaan että tämä kesä olisi lämpimämpi kuin viime kesä.

Talossamme järjestetään myös grilli-iltoja, joihin myös osallistun aikatauluni salliessa.

Ei kommentteja: