keskiviikko 25. huhtikuuta 2018

Supermessut 21.4.Yhteistyössä Tampereen Supermessut 2018


 Moi! Olin lauantaina Jennan kanssa Tampereen Supermessuilla. Lähdimme jo aamujunalla, koska halusin olla messuilla ajoissa. Taksi saapui asemalle sovittuna aikana ja olimme Tampereen Messu-ja Urheilukeskuksessa yhdentoista maissa. Ensin vilkaisin pikaisesti puutarha-alueelle ja maistoin ihanaa ohrapuuroa. Olisin voinut syödä sitä ison lautasellisen. Alueella oli myös paljon kevätkukkia.

Ne olivat kauniita, mutta kotimaan matkailu kiinnosti nytkin eniten. Menin siis E-halliin. Se oli täynnä kotimaan matkailun osastoja. Mukana oli enimmäkseen Etelä- Pohjanmaan, Hämeen ja keski-Suomen kuntia ja yrityksiä. Itä-Suomesta mukana oli  Imatran kylpylä ja pohjoiskarjalaiset piirakat ja kukot.Pääsin messuille bloggaajapassillaErityisesti mieleeni jäi Keuruun osasto. Sen työntekijä tunsi hyvin paikkakunnan nähtävyydet ja kertoi niistä innostavasti. Löytyi yhteisiä tuttujakin. Kuulin myös, että hotelli Keurusselälle on tulossa elokuussa kaksi uutta invahuonetta. Hienoa!

Keuruulla on myös Haapamäen höyryveturipuisto. Sekin voisi olla kiinnostava. Ja hotelli Keurusselällä on tunnettuja artistejakin keikoilla. Kesäreissu voisi olla hyvä idea, Jyväskylän kautta.


Myös Ahvenanmaan messuesitteitä tuli otettua mukaan. Tutustumisen arvoisia varmasti nekin.
Maarianhaminassa voisin ainakin käydä äidin serkkua moikkaamassa.


Kävin myös Tampereen ja Hämeenlinnan teatterien osastoilla. Se mikä hiukan hämmensi, oli niin monien maakuntien poisjäänti messuilta. Esimerkiksi Lapin, Kymenlaakson, Pohjois-Pohjanmaan tai Savon osastoja en nähnyt ollenkaan.

Toki messuosastot ovat ovat kalliita, mutta ne tuovat maakunnille paljon tarpeellista näkyvyyttä ja niiden tapahtumat tarvitsevat sitä potentiaalisten kävijöiden tavoittamiseen.
Ei kommentteja: