lauantai 14. huhtikuuta 2018

Messujen odotusta ja ravintolasuositusMoi taas!


Odottelen jo lauantain supermessuja. Pääsen sinne bloggaajapassilla ilmaiseksi. Siellä on yhtenä pääteemana kotimaan matkailu. Aion hakea uusia ideoita blogiini koko loppuvuodeksi. Minua kiinnostavat erityisesti kaikki sellaiset kaupungit ja kohteet, joissa en ole vielä käynyt, esim Rauman Kaffebar. Yksi matkabloggaaja on kovasti kehunut sitä. Jyväskylässäkin olisi kiva käydä kesällä. Myös Kuopio kiinnostaa, koska entinen luokkatoverini asuu siellä.


Messujen näytteilleasettajien lista on pitkä. Näette sen osoitteesta www.supermessut.fi. Kotimaan matkailun lisäksi teemoina on mm. musiikki ja puutarha. Olisi kiva nähdä siellä myös teitä lukijoita.

Olen paikalla lauantaina 21.4. n. 10.45-17.00. Nykäiskää hihasta ja moikatkaa, kertokaa millaisia juttuja haluatte blogiin ja mitkä lähimatkakohteet teitä kiinnostavat.
Lähimatkakohteilla tarkoitan nyt kotimaan ja Pohjoismaiden sekä Viron kohteita. Keskityn tänä vuonna niihin, ensi vuonna sitten kaukomatkoihin. Päätöksen taustalla ovat taloudelliset syyt.

Jos teillä on joku kesätapahtumiin liittyvä traditio, kuulen mielelläni niistäkin.


Mutta mainostanpa nyt tässä myös Kampin Thai Orchid -ravintolaa. Siellä on aivan ihania Thai.cyrryja. Sekä Phanang cyrry että vihreä cyrry ovat todella maukkaita. Molempiin cyrryjen täytteeksi sopii kana, myös tofuversioita on saatavilla.

Kookosmaito pehmentää ruokien tulisuutta mukavasti. Vähän huulia polttelee, muttei liikaa.

Phanang Curry on mieto yhden chilipaprikan curry, vihreä keskitulinen kahden paprikan.


Ravintola on E-kerroksessa Don Corleonea ja Memphistä vastapäätä. Se on aika pieni, hiukan ahdas, mutta muuten esteetön.
                                     

                                       Vihreä Cyrry,nam!

Miedompi Phanaeng -Curry


                             

Jälkiruoka friteeratut banaanit ei yllä pääruoan tasolle. Jälkkäri kannattaakin valita Vaikka Spice Icesta tai Memphiksestä.

Salmiakkijäätelöä ranskanpastilleilla ja valkosuklaalla,nam!Ei kommentteja: