torstai 1. joulukuuta 2016

Lähimatkailua Hämeenlinnassa ja Lahdessa


Moikka! Alkuviikko menikin reissatessa. Maanantaina oli Heidi Kyrön Laulustudion konsertti Hämeenlinnan kirkossa. Ohjelmistossa oli perinteisiä että uudempia  joululauluja. Oli upeaa! Konsertti alkoi maanantai-iltana seitsemältä.
Laulustudion oppilaat lauloivat hienosti. He olivat myös reippaita esiintyjiä. Hämeenlinnan kirkko oli kaunis ja hämärä valaistus loi tunnelmaa, se sopii hienosti pimeään vuodenaikaan. Menin kirkkoon sähkärillä, oli kiva pikkupakkanen. Luiskakin löytyi. 

Ainoa miinuspuoli hämärässä valaistuksessa oli se, että kuvien ottaminen oli hankalaa.
Valikoin tähän nyt parhaat.
Yhteinen loppulaulu

 Kirkosta lähtiessä kello läheni puolta yhdeksää ja pakkanen oli kiristynyt. Toppahousut ja talvikengät tulivat tarpeeseen. Lunta oli juuri sopivasti, pääsin hyvin liikkumaan sähkärillä.


Tiistaiaamuna lähdin junalle jo ennen kahdeksaa. Ystäväni Milla kyseli minua työkeikalle muutamaa päivää aiemmin. Koska minulla ei ollut tuolloin koulua tai muuta tärkeää, vastasin myöntävästi. Eikä lisäraha ole reissaajalle koskaan pahitteeksi. Työtehtäväni oli tehdä asumispalveluiden laadunarviointia Aspan vertaisarvioinnilla. Se on menetelmä, jossa palveluiden käyttäjät itse haastatelevat asumisyksiköiden asukkaita. Keikka meni hyvin.
Kiitos Millalle hyvästä lounaasta. Tuntui luksukselta, kun sain ottaa listalta mitä halusin.


Paistettua ahventa juustoperunoilla
Ei kommentteja: