keskiviikko 21. joulukuuta 2016

Hyvää joulua!/ Merry Christmas!Kolme yötä jouluun, ei tartte mennä kouluun. Tehtävätki tehty on, on joulun aika. Opparihommat oottaa saa, alkaa joulutaika!
Sain keskeneräisen, pitkään roikkuneen koulutehtävän valmiiksi tiistaina, mahtavaa! On niin paljon rennompi olo, kun oon saanu hommat tehtyä. Joulumieli- ja tunnelma syntyy tyytyväisyydestä, siitä kaikki alkaa.

Vietän jouluaaton ja joulupäivän perheeni kanssa Hämeenlinnassa. Isoveljeni perhe tulee viettämään aattoa Hämeenlinnaan. Kiva nähdä heitäkin pitkästä aikaa! Ja vanhempia myös.


 Lähtisinkö jouluksi etelään? Voisihan sitä joskus ehkä kokeilla, mutta ei ihan lähivuosina. Haluan nähdä veljeni lapsia ja perhettäni, näemme liian harvoin. Myös avustajan saaminen jouluaatoksi voi olla vaikeaa, koska Soilella ja Tuulalla on lapsia ja lastenlapsia, he haluavat viettää todennäköisesti viettää joulun heidän kanssaan. Ja omat vanhempani vastustaisivat ajatusta varmasti, joulu on perhejuhla.Äitin siskon tuoma pikkujoulukuusi
  

Yksi kiva vaihtoehto perhejoulun viettoon voisi olla nokian invalidien lomakoti Alisniemi. Olen ollut siellä monta kertaa Tampereen Kynnyksen pikkujouluissa. Se huokuu joulutunnelmaa.


Pikkujoulupaketti Millalle

Pikkujoulukaraoke Alisniemessä

 Ihana Alisniemi! Ihanat löylyt saunassa ja tarjoilut! Saunoin usein puutarhatuolissa, hyvin onnistui ilman suihkutuolia! Ja ihanan ahkerat Tampereen kynnysläiset, kiitos teille kivoista pikkujouluista, vieläkin lämmöllä muistelen!  Alisniemestä löydätte lisätietoa osoitteesta, www.alisniemi.com
                             

Ei kommentteja: