sunnuntai 27. marraskuuta 2016

Thaimaa-kuume 2Vaikka odotankin jo joulua ja maaliskuulle on matka varattu, polttelee mielessä ajatus Thaimaasta.
Miksi? Useastaki syystä. Eräs ystävä on ollut useita talvia siellä, kehuu kovasti. Myös Matka-agenteilla on Thaimaassa yksi esteetön kohde. http://www.matka-agentit.fi/matkat/hua-hin
Palmuasemalla tätä kohdetta hehkutettiin jo viime syksynä. Ja se on uusi kohde minulle. Muutenkin kaukokohteet kiehtoo, en ole vielä käy Eurooppaa kauempana.

Palmuaseman Aasia-valikosta löytyy paljon Thaimaa-juttuja, kuvat on mahtavia. Ilmasto on erilainen verrattuna Espanjaan. Myös ruokakulttuuri kiehtoo. Olis paljon uutta ja erilaista.
Haluaisin myös osoittaa kaikille, että pysty lentämään pitkä lennon. Haluan kokeilla omia rajojani. Monet kokeilevat hyppäämällä benji - tai laskuvarjohypyn. Tämä on minun tapani. Myös erilaiset kulttuurit kiinnostavat.
Myös  rantapyörätuolia haluaisi kokeilla. Siinä on renkaat suunniteltu niin, että sillä pääsee mereen, vaikka uiminen ei aaltojen vuoksi onnistuisikaan.
Tuoreet hedelmät ja helppo elämä! Ja kaikki kehuvat thaimaalaisten ystävällisyyttä. Mondon asiantuntijakin kehui sitä helpoksi kaukokohteeksi, jossa palvelu pelaa ja kaikki toimii.


Ymmärrän kyllä suosion, lämpö ja edullinen hintataso houkuttavat. Se on vaan vähän hankalaa, kun lennot pitäis varata vuotta ennen. Vaatii melkoista etukäteissuunnittelua ja omasta mielestäni joudun elämässäni ennakoimaan  asioita liikaakin.  Tarvitsen mukaan avustajan ja matkan pitää olla esteetön. Olen luonteeltani spontaani, Vammani kuitenkin valitettavasti rajoittaa tätä asiaa, kaikki avustajat eivät sovellu pitkille matkoille. Matka-agenttien esteettömät Thaimaan-koteet täyttyvät hyvin nopeasti.Parasta olisi, jos Thaimaaseen joskus saataisiin Mar Y Solia vastaava, iso esteetön hotelli. Sitä odotelleessa...
Ei kommentteja: