perjantai 8. helmikuuta 2019

Ihana Florida ja Karibia, osa 1Moi taas!

Blogissani on ollut vähän hiljaista, koska Karibian-matkaa edeltävä viikko oli kiireinen. Oli monia asioita joita piti varmistaa ja selvitellä. Matkan aikana oli niin paljon tekemistä, että tein vaan livelähetyksiä Facebookista.

Mutta nyt on uuden tekstin aika. Lauantaina 26.1. alkoi pitkään odotettu Karibian-risteily.
Lähdin lentokentälle 10.35 ja lento Miamiin lähti 14.45.Fiilis lentokentällä matkaan lähtiessä on kyllä paras ja hienoin tunne, mikä ihmisellä voi olla.
Jännitin 11 tunnin lentoa aika paljon, olin aikaisemmin lentänyt pisimmän lentoni Teneriffalle. Lento sinne kesti pisimmillään 7 tuntia. Jännitystäni lisäsi myös vanhempieni huoli pitkän lennon onnistumisesta. Lento meni kuitenkin tosi hyvin. Mukavuutta lisäsi vielä se, että lähdimme iltapäivällä.

 Lentokoneessa oli käytössä henkilökohtainen viihdejärjestelmä, josta sain valita elokuvia ja musiikkia. Meno- ja palulennoilla tarjottiin myös kaksi ateriaa, joista toinen oli kana-tai liharuoka ja toinen  kevyempi ateria eli kasvisruoka. Ruuat olivat hyviä, annoskoot ois voinu olla vähän suurempia.

Mutta kyllä palvelu pelasi! Lennon hintaan kuuluivat myös juomat ensimmäisellä aterialla. Otin valkoviiniä. Ennen kuin ehdin juoda ensimmäisen lasin loppuun, tarjottiin lisää ja minähän otin.

Viihdejärjestelmä oli huippuhyvä, sieltä löytyi runsaasti elokuvia ja musiikkikanavia, muutamia pelejäkin.

Maahantulotarkastus oli helppo, sanoin olevani lomalla. Hotellinamme ennen risteilyä ja senjälkeen oli Holiday Inn Oceanfront Miami. Se oli ihan hyvä perushotelli, invahuone oli kyllä ahdas ja jenkkisängyt tosi korkeat.

Aamupala oli ihan ok munakokkeleileineen ja pekoneineen. Myös pancakeseja eli aamupannukakkuja löytyi. Parasta oli tuoreet hedelmät! Välillä kaipasin tuoretta tomattia ja kurkkua, paistettu tomaattikin oli hyvää.
2 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Odotan jo innolla lisää mitä tuleman pitää.

Mahoton reissaaja kirjoitti...


Kiitos, kiva kuulla. On tulossakin.