keskiviikko 13. helmikuuta 2019

Florida ja Karibia osa 2: Ensimmäiset meripäivät laivalla



Moikka!

Hotelliaamupalan jälkeen menimme esteettömillä busseilla satamaan. Laivaan siirtyminen sujui terminaalin isoilla helposti ja nopeasti. Tällä kertaa risteilin Allure of the Seasillä. Se on noin seitsemän tai kahdeksan kertaa suurempi kuin ruotsinlaiva.

Sanna piti hyvän ja sopivan tiiviin alkuinfon Dazzles-baarissa, kertoi laivan tiloista sekä ohjelmasta. Pidimme myös esittäytymiskierroksen. Alkuinfon jälkeen menimme syömään ja hyttiin, johon oli jo tuotukin illan ja seuraavan päivän ohjelmat.




Dazzles-baari




Ohjelma oli hyvin monipuolinen, tarjolla oli monenlaista tekemistä musiikkiohjelmista selluliitti- ja kauneusseminaareihin. Aikaerorasitus vaan verotti hiukan jaksamistani, en jaksanu ensimmäisenä iltana touhuta kovin paljon. Miamin aika on seitsemän tuntia jäljessä Suomen ajasta. Kun kello on Suomessa seitsemän, Miamissa se on 12.






Matkalaukut ja Returnerkin tuotiin hyttiimme illalla.  Nukuin ensimmäisen yön hiukan katkonaisesti, kaipasin omaa sähkösäätöistä sänkyäni. Ensimmäiset pari päivää menivät valtavaa laivaa ihmetellessä ja siihen tutustuessa.


Kävimme myös laivan Central Parkissa kuuntelemassa musiikkia. Se oli iso puisto tekokukkineen ja luonnon äänineen.




central park



Kaikki alkoi muuten mukavasti, mutta commode chairia eli minulle luvattua suihkutuolia ei aluksi näkynyt missään. Kysyimme sitä asiakaspalvelutiskiltä monta kertaa. Kun se lopulta saapui, se oli hutera  jakkara. Pyysin siihen käsituet ja selkänojan. Paranneltu suihkupenkki näytti tältä.
Suihkut onnistuivat hyvin.







Minulla oli nytkin tavallinen sisähytti ilman parvekettä, luin välillä ulkokannella ja otin aurinkoa tai katselin, kun muut matkustajat pitivät hauskaa Flowriderissa. Ensimmäiset meripäivät olivat todella kiirettomia ja leppoisia, juuri sopivaa lääkettä aikaerorasitukseen.

Ei kommentteja: