sunnuntai 5. elokuuta 2018

Allsång på Skansen ja muita ideoitaMoikka! Telkkarista tulee ykköseltä tiistai-iltaisin ruotsalainen yhteislauluohjelma Allsång på Skansen, Ruotsin vastine 90-luvulla tulleelle Tammerkosken sillalla-ohjelmalle.

Kummassakin ohjelmassa on tosi kiva tunnelma, Allsångissa vielä vähän iloisempi, mutta hyvin osasi Mikkokin hommansa. Haluaisinkin aistia tuon tunnelman livenä paikan päällä ja laulaa yhdessä toisten kanssa, tunnelma oli katossa sateellakin. Hän myös kertoi laulujen välissä kiinnostavia tarinoita niidden taustoista ja syntyhistoriasta.

Puhuimme vähän aikaa sitten ystäväni Miran kanssa, että olisipa kiva lähteä paikan päälle Tukholmaan. Koska on jo elokuu, tämä reissu siirtyy ensi kesälle.
Allsång på Skansen on ulkotilaisuus, en tiedä järjestetäänkö sitä syksyllä. Huomenna on jo aloitettava kouluhommat, että valmistun joulukuussa. Mirallakin on elokuu jo täynnä ohjelmaa. Samalla voisin oppia ruotsia laulamalla. En ole vielä käynyt siellä, joten kuvia minulla ei sieltä ole.

Joulukuussa tai vuodenvaihteessa lähden varmaan risteilylle Marian ja Jennan kanssa. Nytkin olisi kyllä kiva, kun Silja Serenadella on rapujuhlat 23.8. ja 6.9.Matkamessuilla suunnittelemassa
Avustajatunnit eivät vaan valitettavasti riitä. En ole vielä saanut vastausta niistä tehtyyn valitukseen.


Asiasta toiseen, Tuusulaan kannattaa mennä niin, että menee ensin lähijunalla Keravalle ja sieltä Tuusulaan. Invataksi maksaa 36-40 e per suunta. Onnibussi ei kulje sinne eikä Matkahuollon tai Expressbussin autoissa ole pyörätuolipaikkoja, harmi.HyacintTuusulan Pokka Pitää esitykset on jo loppuunmyyty. Näyttelijät sopivat hyvin rooleihinsa.  Juoni oli vaan niin ennalta-arvattava ja tylsä, ettette menetä paljon, jos ette nyt ehtineet niihin. Oli esityksessä hauskojakin hetkiä ja hyvät lavasteet.

Lisäksi Tuusulan Krapin luonto on kesällä todella kaunis. Se on hyvä lähikohde, vain 40 Helsingistä.

Sain muuten lisää avustajatunteja myös vapaa-ajan viettoon. Ihanaa!


www.krapi.fi

Ei kommentteja: