maanantai 13. elokuuta 2018

Elokuun matkasuunnitelmia


Moi taas!



Kysyin VR:n asiakaspalvelusta Turengin aseman esteettömyydestä. Sieltä kerrottiin, että asema on valitettavasti esteellinen. Sen laituria ei ole korotettu. Tuo asia alkoi kiinnostamaan, kun huomasin ilmoituksen Kiipulan elojuhlasta 31.8. Kiipulaa lähin rautatieasema on Turengissa. Sieltä Kiipulaan on noin kuusi kilometriä per suunta. Hämeenlinnasta Kiipulaan on noin 20 kilometriä per suunta.

Oma taksikorttini käy vain pääkaupunkiseudulla. Sen ulkupuolella liikkuessan joudun maksamaan taksimatkani itse. Siksi Turengin aseman esteellisyys harmittaa hiukan. Onneksi voin pyytää tutulta taksikuskilta alennusta matkasta.  Kiipulassa järjestetään 31.8.  klo 16-22 Elojuhla jossa esiintyy bändi nimeltä Renki. Tuulan mies soittaa siinä. Toki juhlassa on myös hyvää ruokaa ja ehkä tapaan tuttujakin. Tulen iltajunalla klo 23.08. Hämeenlinnasta Helsinkiin.



26.8. olen lähdössä Viking Linen päiväristeilylle. Piti ensin lähteä lauantaina 1.9, mutta lahjakorttini on voimassa sunnuntai-torstai lähdöillä. 1.9. Viking XPRS-laivalla esiintyy Paula Koivuniemi. Katotaan lähdenkö silloinkin vai olenko ihan puhki Elojuhlista. Ajatus houkuttaa kyllä. Paula vetää varmasti hyvän keikan.








Tässä muistona eräs risteilykuva muutaman vuoden takaa. Laulan siinä karaokea ja Saana pitiä mikrofonia.

Ei kommentteja: