maanantai 20. joulukuuta 2021

Ensi vuoden matkasuunnitelmia

Moikka! Mielessä on jo matkasuunnitelmia ensi vuodelle. Kerron nyt aluksi kiinnostavista kotimaan kohteista, ja lopuksi ulkomaista. Suurin osa kohteista on hyvien junayhteyksien päässä, poikkeuksena Heinola ja Vierumäki. Heinolassa kiinnostaa Vierumäen lisäksi kesäteatteri. 1. Scandic hotel Simonkenttä ja Långvik Kirkkonummella + Holiday Club Vierumäki Scandic on jo pitkään panostanut esteettömyyteen ja heillä on ollut oma esteettömyysasiamieskin, joka on myös itse vammainen. Omnian valmistujaistilaisuudessa kuulin opiskelukaveriltani, että Simonkentässä on 10 esteetöntä huonetta ja nostolaite sekä suihkutuoli. Ihanaa, pakko testata! Myös Scandic hotel Julia Turussa kiinnostaa. Sen esteetön huone näytti Palmuaseman videolla paljon tilavammalta kuin esteettömät huoneet yleensä. Långvik Kirkkonummella kiinnostaa mainosten vuoksi ja myös siksi, että sitä mainostetaan korkeatasoisena hotellina, mutta joidenkin arvosteluiden mukaan sen miljöö ja ulkonäkö on hiukan opistomainen. Mutta Kirkkonummi on minulle uusi kohde, ja sinne pääsee helposti U-lähijunalla. Holiday Club Vierumäen esteettömyyttä on kehuttu. 2.Nokian Eden Uintireissusta Nokian Edeniin on puhuttu jo pitkään. Siskoni ja hänen miehensä asuvat ihan Edenin lähellä ja voisimme mennä yhdessä sinne uimaan. Se on myös remontoitu äskettäin ja yksi allaskin on esteetön. Majoituskin järjestyy ja kulkeminen onnistuu junalla.
Myös Imatran kylpylä on ensi vuoden suunnitelmissa. Haluaisin mennä sinne kolmeksi tai neljäksi yöksi. 4. Pidempi risteily Välimerelle tai Karibialle Muistelin perjantaina Karibian-risteilyä ohjaajan kanssa. Tuli taas risteilykuume.
5. Kaupunkiloma esimerkiksi Kööpenhaminassa tai Amsterdamissa
Bella Sky-hotelli Köpiksessä on ihana. Haluan sinne vielä uudestaan. Ja haluaisin Teneriffan -lennolle ennakkotilausruuan ja viihdejärjestelmän, palvelu kruunaa lennon. Ja talveen kuuluu tietysti myös laskettelu, ainakin Vuokatissa ja mahdollisesti myös Himoksella.
Toivon myös, että helmikuun Megastar-risteily ja ystävänpäiväkonsertti Kotkassa onnistuvat, että laiva pysyisi kunnossa ja koronatilanne sallisi konsertin. Hyvää joulua kaikille lukijoilleni!

Ei kommentteja: