keskiviikko 5. tammikuuta 2022

Vuoden 2022 epävarmat matkasuunnitelmat

Moi ja hyvää vuotta 2022. Viime vuosi meni taas nopeasti. Joulukin oli kiva. Aaton vietin Suomen Raamattuopistolla Kauniaisissa, noin puolen tunnin taksi-tai junamatkan päässä Helsingistä. Opisto on esteetön sähköpyörätuolille. Tukeva luiska löytyy sisääntullessa. Hissi sekä kirkkotila ja ruokasali ovat väljiä ja tilavia. Esteetön vessakin löytyy ja siellä on hyvät tukikaiteet. Lisää tietoa ja kuvia opistosta löydät osoitteesta www.sro.fi. Tämän vuoden matkasuunnitelmat Oli tarkoitus mennä Matkamessuille kaikkina päivinäf ja inspiroitua kunnon messuputkesta, mutta messut peruttiin. Tosi harmillista, ärsyttää paljon. Messut ovat piristäneet tylsää tammikuuta ja tuoneet paljon uutta energiaa ja inspiraatiota.
Nyt ne ovat minulle tärkeät myös ammatillisen kehittymisen ja verkostoitumisen vuoksi. Monet yrittäjät menettävät rahaa peruuntumisen vuoksi. Ja eihän bloggaajien tapaamisia ja yhteisbileitäkään voi unohtaa. Myös muut tammikuun messut peruttiin ja venemessutkin on siirretty vuodelle 2023. Perinteinen Vuokatin-loma on sentään toteutumassa maaliskuussa.
Juha Vainio-seuran ystävänpäiväkonsertin toteutuminen on vielä epävarmaa, katotaan miten käy. Pitäkää peukkuja.
Imatran kylpylään aion mennä joskus nyt keväällä koronapassilla. En pysty suunnitteleen mitään, koska mikään ei ole niin varmaa kuin epävarmuus. Kovasti tekisi mieli pidemmällekin risteilylle, keväällä tai syksyllä..

Ei kommentteja: