perjantai 10. joulukuuta 2021

Suomipop-risteily

Moikka taas! Vallitsevasta koronatilanteesta huolimatta Suomipop-risteily järjestettiin marraskuussa. Ajankohta oli 11-12.11, torstaista perjantaihin. Menimme avustajan kanssa taksilla Länsiterminaaliin ja olimme siellä neljän jälkeen. Lähtöselvitysjonot oli porrastettu asiakkaiden sukunimien alkukirjainten mukaan. Minä ja avustajani pääsimme kuitenkin jonon ohi. Laivana oli Victoria 1, koska Silja Europa oli vuokrattu Skotlantiin. Victoria 1 ei yleensä kulje Helsinki-Tallinna tai Helsinki-Tukholma-väliä, joten kyseessä oli minulle uusi laiva. Sieltäkin löytyy esteettömiä hyttejä, joten en perunut risteilyäni. Hytti oli b-luokan hytti, ihan perustasoa. Riittävän tilava kuitenkin esteettömällä vessalla. Toisaalta risteilyllä oli niin paljon kiinnostavaa ohjelmaa, että kävin hytissä vain nukkumassa.
Risteilyllä esiintyivät Anssi Kela, Irina ja Jarkko Tamminen + Hovimuusikko Ilkka. Mukana tietysti paljon Suomipopin työntekijöitä, Annin ja Jaajon lisäksi muitakin. Ohjelma olikin matkan parasta antia. Laivan buffet oli ihan perustasoa, muilla laivoilla parempi.
Maissa emme käyneet ollenkaan, koska Viron koronatilanne oli tosi huono. Illan ohjelman vuoksi yö jäi lyhyeksi, en olisi jaksanutkaan. Risteily oli mukava viikonlopun aloitus ja tapasin siellä yhden tuttavan, jota en ollut nähnyt pitkään aikaan. Oli kivaa. Suosittelen kaikille Suomipopin kuuntelijoille. Toki jotkut oli liian kännissä, sellaista se on.

Ei kommentteja: