tiistai 21. huhtikuuta 2020

Matkamuistoja

Moikka!

Nyt kun en voi varata uusia matkoja, aattelin muistella ikimuistoisimpia matkakokemuksiani.

Ensimmäisenä tulee mieleen Karibian risteily ja sitä edeltänyt pitkä 11 tunnin lento Miamiin. En ollut aiemmin lentänyt niin pitkälle, ja jännitin lentoa paljon, Miten jaksaisin istua 11 tuntia lentokoneen epämukavassa penkissä? Hyvinhän se kuitenkin meni ja nopeasti. Meno-ja paluulennoilla oli viihdejärjestelmät, joissa oli runsaasti elokuvia, musiikkia ja pelejä. Myös ruoka - ja juomatarjoilu kuului lennon hintaan.

Perillä tuli voittajafiilis. Jee mä selvisin! Haastakaa joskus itsenne ja kokeilkaa pitkää lentoaSuosittelen jo palveluidenkin vuoksi.


Tietysti myös laiva Allure of the Seas oli kokemus valtavan kokonsa ja ohjelmatarjontansa vuoksi.







Toinen ihana muisto on viikon mittaiselta Toscanan-matkalta 2014. Sain kutsun Tuulan häihin, ja Tuula ehdotti seuraavaksi 10 päivän reissua, koska viikko meni niin nopeasti. Sehän tietysti sopi minulle paremmin kuin hyvin. Tietysti ruokakin oli ihanaa ja maisemat todella kauniita.


Kolmas legendaarinen reissu oli Euroopan-matka bussilla 2003 Invalidiliiton ja näkövammaisten liiton nuorten kanssa. Tuolta reissulta on jäänyt mieleen erityisesti pitkät bussimatkat ja se, että söimme kaksi viikkoa kolmioleipiä. Joinain päivinä emme saaneet lämmintä ruokaa ollenkaan.

Thai-ruoka on niin ihanaa, että haluaisin päästä maistamaan sitä Thaimaahan. Thai -curryt ovat todella maukkaita.









Myös Royal caribbeanin risteily parvekehytissä ja Lapin ruskaretki kiinnostaisivat.

Ei kommentteja: