sunnuntai 29. joulukuuta 2019

Viking XPRS 23.12.



Moikka!


Olin Viking Linen terminaalissa aamulla kello 9.40. Paljon oli väkeä liikkeellä, terminaali oli melkein täynnä. Laivaan siirtyminenkin oli hidasta. Ensiksi meniimme syömään, ruokana oli mausteista possua, kaalikääryleitä ja mausteista possua. Ruoka oli ihan ok, syötävää mutta ei erityisen hyvää.


Ravintolan istumapaikatkin olivat aivan täynnä. Onneksi avustajani pyynnön jälkeen yksi mies luovutti hetkeksi istumapaikkansa meille ja tuli syötyämme takaisin omalle paikalleen.
Kyllä tungos vähän ärsyttikin. Ihmiset eivät ihan ymmärtäneet sähkäristä johtuvaa tilantarvetta ja sitä, että sillä ei välttämättä mahdu kaikkiin pöytiin. Manuaalipyörätuolin käyttö ei ratkaise ongelmaa, siinä ollessani tarvitsen enemmän apua. En jaksa kelata pitkiä matkoja.


No saimme syötyä ja menin kuuntelemaan musiikkia. Lumilinna-nimistä tanssibändiä.








Lumilinna-orkesteri


Lumilinna oli ihan hyvä. Tosin bändin alkumatkasta soittamat kappaleet eivät olleet minulle tuttuja, se hiukan latisti tunnelmaa. Paluumatkalla oli tutumpia. Maissa emme tällä kertaa käyneet. Siellä olisi ollut vaan kaksi tuntia aikaa ja olimme aika väsyneitäkin.

Olin varannut etukäteen 19 euron ateriakupongit. Maksoin parikymppiä lisää ja söimme kuitenkin buffetissa. Se kannatti, ruoka oli  parempaa kuin lounaalla.



Buffetin holiton glögi








Kokonaisuutena risteily oli ihan ok, 3/5, koska pidän enemmän yön yli kestävistä risteilystä. Päiväristeilyt ovat liian lyhyitä.



Ei kommentteja: