sunnuntai 5. tammikuuta 2020

Hyvää matkailuvuotta 2020!


Moikka ja hyvää vuotta 2020!


Vietin vuodenvaihteen Saaran kanssa Ihkun karaokesta nauttien. Se meni mukavasti, rakettipaukkeen sijaan nautimme hyvästä musiikista. Uusi traditio!

Kiitos Saaralle mukavasta vuodenvaihteesta. Varasin jo yhden risteilynkin Viking Linelle 29.2.-1.3. Se on Turku-Tukholma -risteily, jossa on Michael Monroen keikka.

Lisäksi alkuvuoden suunnitelmiini kuuluu laskettelureissu joko Ylläkselle tai Vuokattiin. Molemmissa järjestetään vammaislaskettelupäivä, Vuokatissa 2. helmikuuta ja  Ylläksellä 7.3.

Tai menen molempiin, jos pääsen halvalla.








Haluaisin olla tällä kertaa kolme yötä Ylläksellä ja käydä samalla myös Levillä päiväretkellä. Tai saatan yöpyäkin Levillä, jos siellä  halvempaa.




Asiasta toiseen,eilen olin Lux Helsinki-valotaidefestivaaleilla. Siellä oli kylmä tuuli, tungos ja pimeää, mutta taideteoksetkin olivat upeita. Oli jännää ajaa sähkärillä punaista naruista tehdyn tunnelin läpi. Hahmotushäiriöisten ja näkövammaisten kannattaa mennä avustajan, perheen tai kaverin kanssa. Yksin voi eksyä. Festivaali on maksuton. Taideteoksia löytyy ainakin Senaatintorilta ja Kaisaniemen puistosta.



Narutunneli, kuva:Jenna Lahikainen



Kuva: Jenna Lahikainen





Kuva: Jenna Lahikainen


Lux Helsinki festivaali jatkuu 8.1. asti. Suosittelen!


Ei kommentteja: