tiistai 21. tammikuuta 2020

Matkailuopinnot alkoivat - ja maaliskuussa Lappiin?


Moi!

Aloitin matkailualan opinnot Omniassa 8.1. Tähän saakka ne ovat sujuneet mukavasti. Pienenä miinuksena aikaiset aamuherätykset, joudun heräämään koulupäivisin jo klo 7.00 ehtiäkseni Espooseen Lakelankadulle. Mutta aikaisiakin aamuja jaksaa paremmin, kun opiskelu on kiinnostavaa.

Opintoihini on kuulunut mm. markkinointiviestintää, asiakaspalvelua suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi. Viime maanantaina alkoi myös valinnainen espanjan alkeiskurssi.


Olen tykännyt tosi paljon.







Mikään opiskelupäivä ei ole ollut tylsä. Ihanaa, että pitkäaikainen haaveeni on toteutunut. Saan opiskella sitä mitä rakastan.


Opiskelun  lisäksi minulla on tietysti myös vapaa-aikaa ja matkasuunnitelmia. Lapin reissu on mieleissä ja haaveissa edelleen. Se vaan vaikuttaa nyt aika kallilta, mutta toivottavasti saisin sen sopimaan budjettiini. Lappi ja kelkkalaskettelu kevättalvella on ihana yhdistelmä! Laskettelupäivä lauantaina 7.3 ja laskettelun jälkeen voisin   käydä Levillä  Ihkubaarissa karaokessa.



Matkamessut 17.-18.1.

Matkasuunnitelmien lisäksi kävin tietysti myös Matkamessuilla. Oli kiva tavata tuttuja, silti yleisfiilis jäi nyt vähän valjuksi. Partnerimaa Viron osastolla esteettömyys ei näkynyt mitenkään. Olisin kaivannut enemmän menoa ja meininkiä sinne ja messuille muutenkin.


Kokkolassa yllätti monipuolisuus ja se, että Sokos Hotel Kaarlessa on kuusi invahuonetta.  Monissa Suomen hotelleissa niitä on valitettavasti vain kaksi tai kolme. Myös Imatran kylpylän ja Risteilykeskuksen osastoilla palveltiin loistavasti.






Sri Lankan osastolla kuulin jonkun verran Colombon esteettömyydestä. Siellä pystyy kuulemma liikkumaan sähkärilläkin.


Ja onhan matkamessut aina tammikuun piristys, jossa tapaa myös usein myös tuttuja, joskus jopa sukulaisiakin.



Minä ja ystäväni Mira

Ennen matkamessuja tai niiden aikana saattaa olla myös bloggaajabileitä ja kuoharia eli skumppaa tarjolla. Tänä vuonna olin hotelli Clarionissa juhlimassa.





Ei kommentteja: