sunnuntai 2. helmikuuta 2020

Varasuunnitelma Lapin-matkalle - Vuokatti?


Moikka!

Odottelen vieläkin, että Wienin matkan avustajakulut tulisivat tililleni. Lapin reissu 6-9.3. on edelleen suunnitelmissa. Nytkin Lappi vaikuttaa liian kalliilta, mut ootan vielä rahojen palautusta.

Tarkistan rahatilanteeni vielä tän kuun 7. päivä uudelleen. Varasuunnitelmana on tarvittaessa Vuokatti, koska vanhemmallani on viikon lomamahdollisuus siellä. Näin ollen siellä ei menisi rahaa majoitukseen. Ruoanlaittokin onnistuisi itsenäisesti ja Vuokattiin pääsee näppärästi päiväjunalla.

Jotenkin vaan Ylläs ja piipahdus  Levillä houkuttelee nyt enemmän. Ihastuin viimeksi Ylläksellä Otson pororuukkuun. Haluaisin nyt syödä siellä jonkun toisen ruukun. Levi kiinnostaa aktiviteettien ja Ihku-karaoken takia. Myös Ylläksen taksikuskit olivat ihanan leppoisia ja leipäjuusto aamupalalla kruunasi kaiken.
Lapin lisäksi haluaisin nyt myös Karibialle, siihen ei nyt ole aikaa eikä rahaa. Ja Omnian matkailulinjalla opettajat on ihan yhtä tiukkoja poissaoloista kuin muissakin kouluissa. Jos lähtisin nyt omaan reissuun, minulle tulisi iso kasa korvaavia tehtäviä. Matkailualan opiskelu on työtä niinkuin opiskelu muutenkin. Karibia ja lämmin loma loka-marraskuussa pyörii kuitenkin mielessä. Jos saan harkkapaikan touko-kesäkuulle ja syksyllä ei ole paljon koulua, voisin olla Tuulan kans 2 viikkoa lämpimässä Karibialla tai Teneriffalla. Muussa tapauksessa ajattelin viikon matkaa syyslomalle.


Ei kommentteja: