sunnuntai 22. joulukuuta 2019

Päiväristeily ja jouluhaaveMoikka!


Tukholman-risteily Silja Serenadella  vaihtuikin huomiseksi päiväristeilyksi Viking Expressillä avustajatuntien riittämättömyyden vuoksi. Sain cp-liitolta vain 11 avustajapalvelutuntia, kun luulin saavani 32. Syy tilanteeseen on se, että olin jo aiemmin syksyllä käyttänyt suuren osan avustajapalvelutunneistani. Onneksi päiväristeily kuitenkin järjestyi, niin maanantai menee mukavasti.Yksi vanha matkahaave tuli mieleen taas uudestaan, kun yksi kummitädeistäni laittoi Facebookiin talvisia kuvia Rukalta. Olisinpa nyt siellä. Lauttasaaren vesisade ei oikein tuo joulun tunnelmaa.
Kaipaan valkoista joulua ja kelkkalaskettelua. Jos Kuusamon Tropiikki- kylpylä on esteetön, pääsisin uimaankin ja porealtaaseen ja joulusaunaan. Karaokekin varmaan onnistuisi. Myös Ylläs ja Levi olisivat kiinnostavia vaihtoehtoja. Niissä ja Rovaniemellä on paljon tekemistä ja invataksilla voisi tehdä päiväretkiä paikasta toiseen, esim. Ylläkseltä Leville tai päinvastoin.Ylläksellä


Kolmas ihana joulunviettopaikka olisi Nokian invalidien omistama Alisniemi, mutta en tiedä onko Nokialla lunta. Lisäksi täytyisi miettiä ruokailut Alisniemessä. Se ei ole hotelli, joten valmiin joulupaketin ostaminen ei ole mahdollista. Mielestäni asiaa kannattaisi kuitenkin harkita. Koska paikka on niin idyllinen, tulijoita varmaan olisi.
Alisniemen tunnelmaa
KaraokessaNäiden haaveilujen ja tunnelmoinnin myötä toivotan lukijoilleni oikein iloista joulua!

Ei kommentteja: