lauantai 22. kesäkuuta 2019

Kuulumisia ja tunnelmia Classic American Dinerista


Moikka!


Jazzreissu Poriin saa  nyt jäädä, meen ehkä ens vuonna, jos rahat riittää. Kysyin porilaiselta lapsuudenystävältäni, voisiko hän majoittaa minut yhdeksi yöksi heinäkuussa jatsien aikaan.
Hän pahoitteli asuntonsa esteellisyyttä. Sen hissi on liian pieni kaikille pyörätuoleilleni.
Harmin paikka! Olisi ollut mukava nähdä, juttua olisi varmasti riittänyt.



Olisin saanut varattua invahuoneen Yyteristä, mutta se olisi maksanut 250 euroa per yö.
Laskin, että yhden yön jazzreissu olisi maksanut 400-500  euroa ruokineen sekä konsertti-ja junalippuineen. Liian kallista!

Miksi kesäfestarit ja tapahtumaliput usein ylihinnoitellaan, vai paikataanko festariajan myynnillä hiljaisempia kuukausia?




Nyt toiseen aiheeseen: Olin Saaran kanssa Ellipsin keikalla Hernesaaressa 13.6. Ennen sitä kävimme Saaran kanssa syömässä Linnanmäen American Dinerissa. Söin hampurilaisen, joka oli tosi hyvä. Jälkiruokaa en ehtinyt syödä. Ruokalista on monipuolinen, hampurilaisista pihveihin ja salaatteihin.
Maksoin 50 euron lahjakortilla omani ja Saaran ruuan+ Saaran kahvin ja cokiksen, oman hampurilaiseni hinta oli siis noin 17-20 euroa. Keikkareissulla matkustin metrolla ja bussilla.


Tässä tunnelmakuvia ravintolasta:
















Pukeutukaa Hernesaareen sään mukaan. Se on meren lähellä, siellä voi tuulla kovastikin. Keikat ovat ulkona. Itse palelin ensin ulkona ja vähän teltassakin vaikka join teetä ennen keikkaa. Kaulaliina olisi ollut hyvä. Hernesaari on esteetön, rannalla on pyörätuoliluiska ja inva-wc löytyy.






Ei kommentteja: