perjantai 7. kesäkuuta 2019

Uusi mökkeilyidea ja opiskelujännitystä..


Moikka!

Pääsin Careerian matkailualan monimuotokoulutuksen haastatteluun, jess! Se pidetään 14.6.  Pitäkää peukkuja! Tiedän mitä osaan ja yritän luottaa itteeni, mutta silti tuollaiset haastattelut ovat aina vaikeita. Miten tuon omaa osaamistani esille henkilöille, jotka eivät minua tunne?

Ehkä itsensä markkinointi tuntuu vaikealta myös siksi, että suomalaiseen kulttuuriin kuuluu niin vahvasti vaatimattomuus ja omakehu haisee-ajattelu. No, yritän parhaani.


Keskiviikkona kävin hienossa Backstreet Boys-konsertissa Hartwall Areenalla Mervin ja Jennan  kanssa. Hartwall Areenalla oli hieno tunnelma, se oli ihan täynnä.

Lämppäri-dj soitti tuttuja ysärihittejä, jotka nostattivat mukavasti tunnelmaa. Ja kyllä Backstreet Boysin jäsenetkin osasivat hommansa ja olivat kokoajan luontevassa kontaktissa yleisön kanssa.
Kokemus ja rutiini näkyi.











Koko porukka, Marja ja Mipi jäivät Kamppiin








Keikkareissu oli hieno, tunnelma katossa! Kannatti lähteä! Yleisökin oli täysillä mukana koko keikan ajan.




Idea syksyisestä mökkiviikonlopusta- ruskaretki mökillä

Idea syntyi, kun lähdimme Saaran kanssa miettimään sopivaa yhteistä mökkiviikonloppua tälle kesälle. Sopivaksi ajankohdaksi päätimme 29.7.-1.8. Kysyin Soilea, oli tosi pahoillaan kun ei pääse tuolloin avustamaan.

Sitten Soile sai idean, ja kysyi, - Pystyykö siellä mökillä olemaan ruska-aikaan? . Mietin hetken ja aloin innostua. Lämmin, kuulas syyspäivä mökillä, sateen ropinaa kuunnellen, kynttilää polttaen, omenapiirakkaa leipoen.. Jess! Huippuidea, tästä tulee kivaa. Kerron myöhemmin lisää täällä blogissa, tän yritän toteuttaa!


Ei kommentteja: