sunnuntai 16. kesäkuuta 2019

Opiskelumietteitä ja hiljaisuutta matkavarauksissa + nurinaa..


Moikka!

Careerian matkailualan haastattelu meni hyvin. Saan tulokset elokuussa, odottelu ärsyttää. En oikein voi tehdä matkavarauksia, kun en tiedä kouluasioista. Careerian koulutuksessa lähiopetusta on vähän, mutta siihen kuuluvat harjoittelut saattavat kestää kahdesta kuukaudesta puoleen vuoteen.

Olisi kiva mennä kesätapahtumiin, mutta majoitukset, ruuat ja tapahtumaliput maksavat paljon, kun kaikilla paikkakunnilla ei ole tuttuja majoittajia. Saisinko enää hotellista invahuonetta Pori Jazzin tai Tangomarkkinoiden ajalle? Epäilen, koska nuo tapahtumat ovat niin suosittuja. Ja avustajatunteja on vaan 80 tuntia  kuukaudessa eli 20 viikossa. Tosi harmi! Matka Helsingistä Poriin kestää junalla noin kolme ja puoli tuntia per suunta, joten tarvitsisin yöpymisen jazzreissulle.

Minua kiinnostaisivat jazzeilla tänä vuonna J. Karjalainen sekä Ville Valo ja Agents.


Majoitusta voisin kysyä myös yhdeltä ystävältäni. En tiedä, onko hänen asuntonsa esteetön.

Olisin tietysti voinut ottaa Kankaanpään kuntoutusjakson jazzien ajalle, mutta pelkkä lomailu ja virkistäytyminen eivät ole Kelan mielestä riittäviä perusteita kuntoutukselle. Nyt se on myöhäistä, hakemusten käsittely voi kestää Kelassa pitkään.











No jos ei tänä kesänä niin ehkä ensi kesänä sitten. Katoin Hesarista, että Kirjurinluodon hinnat alkavat 79 eurosta. Aika kallista, tosin jazzeilla on myös ilmaiskonsertteja.


Matkapalvelukeskuksen vastaus reklamaatiooni

Taksi ei tullut hakemaan minua, koska Matkapalvelukeskuksella oli tuona lauantaiaamuna vain yksi inva-auto liikenteessä, käsittämätöntä ja typerää! Se oli viemässä toista asiakasta  lentokentälle juuri silloin, kun olisin itse tarvinnut auton eli kyydit menivät päällekkäin. Kysyin ystävällisesti, saisivatko he lisäresursseja, kun tarvetta selvästi olisi. Palautteeseeni vastannut sosiaalityöntekijä sanoi, ettei pysty vaikuttamaan asiaan! Voi paska! Miten he voivat turvata keskuksen toiminnan laadun ilman riittäviä resursseja?

Tämä ei saisi mennä näin, ärsyttävää.

Ärsyyntymisestä huolimatta toivotaan lukijoilleni oikein hyvää kesää. Moikataan kun tavataan.





Ei kommentteja: