perjantai 28. kesäkuuta 2019

Hieno messusyksy tulossa..


Moikka!



Tykkään käydä messuilla. Saan niistä usein uutta inspiraatiota ja ideoita. Muitakin kun matkailuun liittyviä. Sýksyllä ja ensi talvena on tulossa neljät messut. Ensin on cp-liiton syysmessut lokakuun viimeisenä viikonloppuna Kotkassa.

Marraskuussa on Apuvälinemessut Tampereella 7.-9.11. Siellä on varmasti paljon kaikkea kiinnostavaa. Tänä vuonna teemoina on mm. esteetön matkailu ja esteettömät luontokokemukset ja robotit kuntoutuksessa.


Minä ja Sanna Apuvälinemessuilla




Messujen liikuntamaassa esitellään monipuolisesti erilaisia likuntalajeja.


Winterexpo-messuilla on esillä lasketteluun ja talviurheiluun liittyviä asioita. Haluaisin jakaa siellä tietoa kelkkalaskettelusta.














Matkamessut ovat ensi vuonna tammikuun puolivälissä. Kaipaisin sinne uusia ideoita. Silent disco kuulokkeilla pitää ehdottomasti toteuttaa tänäkin vuonna. Aurinkomatkojen osasto on aina yhtä värikäs ja ihana. Muuten tuntuu, että samat teemat toistuvat messuilla. Myös esteetön matkailu saisi näkyä enemmän messuilla. Joku teemamaakin olis kiva.

Aion käydä seuraavilla Matkamessuilla myös Luoston osastolla, ametistikaivokseen on tulossa hissi. Pyhätunturin huipulle pääsee ainakin manuaalipyörätuolilla.Hyvät lukijani, onko teillä messutraditioita tai suosikkimessuja, joita odotatte innolla? Kuulisin mielelläni, odotan kommenttejanne.

Kumpa Himoksen kylpylähanke saataisin vihdoinkin etenemään, samalla saataisiin sinne esteetöntä majoitustakin ja uinti-sekä saunamahdollisuudet esteettömästi.







Ei kommentteja: