maanantai 11. kesäkuuta 2018

Hyvinvointia Ping StudiossaMoikka taas!

Vuosittaisen sisällöntuotanto - ja markkinointitapahtuma Ping Festivalin lisäksi järjestetään myös kuukausittain markkinointikoulutuksia Ping Studioita. Viime maanantaisen studion teemana oli hyvinvointi.Studio pidettiin Hotelli Kalastajatorpan kokous-ja kongressikeskuksessa 50 metrin päässä hotellista. Hyvinvointistudio Lupauksen yrittäjä Riina Salonen painotti hienosti jokaisen ihmisen omaa vastuuta hyvinvoinnin edistämisessä.  Asenne ratkaisee aina ja tunti liikuntaa tuo aivan mahtavaa superenergiaa päivään.


Tarjoilut olivat myös hyvät. Aluksi maistoin porkkana-tuorejuustorullaa ja seuraavaksi pöytiin isoja hedelmäkoreja. Niissä oli ainakin omenia, banaaneja, luumuja ja vadelmia.
Ohjelma jatkui aktiivisuusrannekkeiden ja älä mahdu muottiin-kampanjan esittelyllä. Kampanja korostaa kehopositiivisuutta, kehottaa jokaisen hyväkymään kehonsa sellaisena kuin se on.

Virallisen ohjelman jälkeen ulkona ihanalla grillibuffetilla, jossa oli ainakin salaattia, kalaa ja kanaa.

Minulle katettiin oma pöytä terassin ulkotasanteelle. Jälkiruokana oli taivallisen ihanaa raparperipaistosta vaniljakastikkeella.

Herkkujälkkäri kruunasi kaiken!Ainoa miinuspuoli oli kongressikeskuksen invavessan ahtaus sähkärille, mutta pärjäsimme sielläkin.
Invavessan ja narikan välinen kulma on myös aika ahdas.

Kalastajatorppa on vanha, yli 90-vuotias hotelli, joten kaikki luiskat ja muut esteettömyyteen liittyvät on rakennettu sinne jälkeenpäin. Siihen nähden rakennustyöt ovat onnistuneet todella hyvin.Ei kommentteja: