torstai 25. tammikuuta 2018

Sunnuntai Matkamessuilla..


Moikka taas!

Huikean messuperjantain jälkeen olin tosiaan väsynyt ja onnellinen. Aika juoksi kuin siivillä. Lauantaiaamuna menin suihkuun 7.30, väsymys tuntui vielä silloinkin. Suihkun jälkeen hoidin juoksevia asioita kotona ja päätin pitää yhden päivän tauon messuista.

Sunnuntaina lähdin kotoa kl 12.45. Ensin söin salaatin neljällä täytteellä Fazerin kahvilassa. Se maksoi 14 euroa ja oli hintansa väärti, todella hyvä! Salaatin sai koota itse, ihan parasta!

Kävin Mondon osastolla. Valitettavasti siellä ei tuolloin näkynyt yhtäkään lehden toimittajaa, olisin halunnut moikata heitä. Mondo on todella hyvä matkailulehti, suosittelen tilaamaan.
Kävin myös Rokotetutkimuskeskuksen osastolla kysymässä Thaimaahan tarvittavista rokotteista.
Hua Hinin matka kiinnostaisi lähivuosina, mahdollisesti 2020.
Kävin myös pitkän keskustelun Holiday Club-kylpylöiden esteettömyydestä. Työntekijä sanoi, että ketjun kaikista kylpylöistä löytyy suihkutuoleja. Vastasin, että pelkkä suihkutuoli ei vielä riitä. Pitää huomioida luiska ja rampit altaaseen, majoitustilat, pukuhuoneet jne. Esteettömyys on kokonaisuus.
Pitkän keskustelun jälkeen työntekijä arveli Kuusamon Tropiikin olevan kaikista esteettömin.


Kotiin tulin inspiroituneena ja hurmioituneena messujen yleisfiiliksestä. Kannatti mennä kolmena päivänä. Olen vakuuttunut firmojen halusta kehittää esteettömyyttä. Katselin illalla Finnairin messuhintoja, mutta yritän säästää Palmuaseman Karibian-risteilylle ja kezskityn tämän vuoden lähikohteisiin.


2 kommenttia:

Merja / Merjan matkassa kirjoitti...

Kiva kuulla, että viihdyit messuilla ja että yritykset kiinnittävät entistä enemmän huomiota esteettömyyteen. Monilla se varmasti on vielä lapsen kengissä, mutta pikkuhiljaa.

Mahoton reissaaja kirjoitti...


Niimpä! Kyllä se kehittyy koko ajan.